Κεραμέως για «διάρρηξη» στο ΥΠΕΣ: «Καταθέτω αίτημα για πλήρη πρόσβαση στον φάκελο της δικογραφίας»

«Παραβίαση του γραφείου δεν υπήρξε, ούτε στα ηλεκτρονικά συστήματα, σύμφωνα με το πόρισμα της ΕΛΑΣ», επανέλαβε η Υπουργός Εσωτερικών αναφορικά με τη φερόμενη διάρρηξη στο γραφείο του επικεφαλής της διεύθυνσης εκλογών.

Κεραμέως για «διάρρηξη» στο ΥΠΕΣ: «Καταθέτω αίτημα για πλήρη πρόσβαση στον φάκελο της δικογραφίας»
EUROKINISSI.
1'

Γνωστοποιώντας πως θα καταθέσει αίτημα για πλήρη πρόσβαση στον φάκελο της δικογραφίας αναφορικά με τα περί διάρρηξης στο γραφείο του επικεφαλής της διεύθυνσης εκλογών του Υπουργείου Εσωτερικών, η Νίκη Κεραμέως στάθηκε στο πόρισμα της ΕΛΑΣ, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν έγινε καμία τέτοια αξιόποινη ενέργεια, σε σημερινή (14/05) συνέντευξη στο OPEN.

Ακόμη, η κυρία Υπουργός καταλόγισε στην αντιπολίτευση πως «εργαλειοποίησε» το ζήτημα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «το μεμπτό, κατά τη γνώμη μου, είναι πως δεν περίμεναν καν το πόρισμα των αρχών και έσπευσαν να χρησιμοποιήσουν το θέμα για κομματικά οφέλη».

Ακόμη, αναφέρθηκε και στην εφαρμογή της επιστολικής ψήφου, παρουσιάζοντας στον «αέρα» της εκπομπής τον φάκελο με το εκλογικό υλικό, επαναλαμβάνοντας μερικές από τις χώρες όπου κατοικούν Έλληνες, οι οποίοι θα μπορούν να ασκήσουν κανονικά το εκλογικό τους δικαίωμα, αρχής γενομένης από την ευρωκάλπη της 9ης Ιουνίου.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή