Ανδρέας Λοβέρδος: Δεν έχω μεγάλες επιτυχίες στον ρόλο του πατέρα

«Ποτέ δεν παράτησα τα παιδιά μου αλλά δεν είμαι αυτό που ήθελαν», ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος
Glomex/ONE

Για το ρόλο του ως πατέρας μίλησε ο πρόεδρος του κόμματος «Δημοκράτες» Ανδρέας Λοβέρδος στην εκπομπή «Στιγμές» στο ONE και τον Μάνο Νιφλή.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας για τα παιδιά του, ανέφερε ότι δεν «είχε μεγάλες επιτυχίες» και συμπλήρωσε ότι εκείνα «παραπονιούνται έντονα». Χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος επισήμανε: «Δεν είχα επιτυχίες. Δεν είμαι εντάξει. Δηλαδή, τα παιδιά παραπονιούνται, εύλογα. Το θέμα είναι ότι όταν κάποιος πολιτικός, ο οποίος από ένα σημείο και μετά είναι και δικηγόρος, δεν έχει χρόνο. Κι εγώ όταν δεν ήμουν δικηγόρος και ήμουν πολιτικός, ήμουν πολύ πολιτικός. Ενοχλούσε πάρα πολύ το κινητό. Πάρα πολύ. Δηλαδή, το έβλεπαν κι ήθελαν να το πετάξουν, γιατί το κινητό χτυπούσε συνέχεια. Δεν μπορεί να είσαι υπουργός και να πετάς το κινητό. Αν συμβεί κάτι που θα είσαι εσύ;».

Μάλιστα, πρόσθεσε: «Δεν ανταποκρίθηκα κατά τα οφειλόμενα σ’ έναν πατέρα. Ποτέ δεν παράτησα, ακόμα και στη διάσταση, στην οποία είμαι, τα παιδιά μου, αλλά δεν ήμουν αυτό που ήθελαν. Ο πολιτικός έχει δύσκολη ζωή».