Ο Λοβέρδος θυμάται την περίοδο των μνημονίων: Υπήρξε στιγμή που είπα «τώρα θέλω να πεθάνω»

Η εξομολόγηση του Ανδρέα Λοβέρδου για τη χειρότερη στιγμή που βίωσε στην πολιτική του πορεία.

Ο Λοβέρδος θυμάται την περίοδο των μνημονίων: Υπήρξε στιγμή που είπα «τώρα θέλω να πεθάνω»
EUROKINISSI.
2'

Σε αποκαλύψεις προέβη ο επικεφαλής του κόμματος «Δημοκράτες», Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στο ONE. Για τη δύσκολη περίοδο των μνημονίων, αφηγήθηκε μία ιστορία.

«Πω, πω. Δύσκολο. Έχω μία στιγμή που είπα ότι “'θέλω να πεθάνω”. Το εννοώ, το είπα. Διότι, γίνεται ότι θυμάστε, πάω να κάνω μία ομιλία στους Αγίους Αναργύρους, οργανώνεται επίθεση ΣΥΡΙΖΑϊκού μπλοκ με ρόπαλα εναντίον μου. Δε με πετυχαίνουν οι ροπαλιές, όμως, πετυχαίνουν έναν συνεργάτη μου, βουλευτή μετά, τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, τον πετάνε κάτω και ήταν δύο μήνες με βουητά στο κεφάλι.

Ακόμη δεν το έχει ξεπεράσει. Λέω, όμως, “θα την κάνω την εκδήλωση”. Μπαίνω μέσα, ο Δημήτρης έρχεται κάθεται μπροστά και μετά πέφτει κάτω. Αυτοί ήταν απ’ έξω και φώναζαν, γιατί δεν έφυγαν, η αστυνομία δεν με προστάτευσε και με προστάτεψαν οι αστυνομικοί μου.

Η αστυνομία, που το έβλεπε, δεν το κατάλαβε ότι πάνε γι’ αυτό, όχι ότι δεν ήθελε να με προστατεύσει» τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος και όντας συναισθηματικά φορτισμένος, συμπλήρωσε πως «αφού τελειώνει αυτό και φεύγω από εκεί, έχει δολοφονηθεί ο γιος ενός πολιτικού μου φίλου γιατί είχε χρυσοχοείο και μπήκαν μέσα με καλάσνικοφ και του πήραν 20 ευρώ!

Με παιδάκι, με νινί! Πάω στο σπίτι τους όπου το κλίμα είναι αδιανόητο, γίνεται το κλάμα και έρχεται ο αδελφός του και μου λέει: “Εσύ έχεις αστυνομία, ο αδελφός μου δεν έχει! Ακούς;”. Πήγα σε φίλους μου, όχι σε εχθρούς, δεν πήγα στην πλατεία Συντάγματος να με περιποιηθούν οι μαζεμένοι τότε.

Πήγα σε φίλο μου, σε πολιτικό μου ψηφοφόρο. Όταν έφυγα από εκεί και ήμουν στο αυτοκίνητο με τη συνοδεία μου, είπα “θέλω να πεθάνω τώρα! Δε θέλω άλλο έτσι”. Αυτή ήταν η δυσκολότερη στιγμή και ήμουν υπουργός Υγείας τότε».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή