Ξεκάθαρος ο Μαρινάκης στα σενάρια περί υποψηφιότητας Μητσοτάκη στην προεδρία της Κομισιόν

«Αυτό που νοιάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι να εξαντλήσει και τη δεύτερη τετραετία», υπογράμμισε ο Παύλος Μαρινάκης
Ξεκάθαρος ο Μαρινάκης στα σενάρια περί υποψηφιότητας Μητσοτάκη στην προεδρία της Κομισιόν
Eurokinissi
1'

Κατά τη σημερινή ενημέρωση των συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης επανέλαβε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ευρώπη και όχι την Ευρώπη στην Ελλάδα, ενώ επισήμανε πως ο πρωθυπουργός προσπαθεί να εισπράττει κέρδη.

Ο Παύλος Μαρινάκης τόνισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωταγωνίστησε ώστε να δοθούν χρήματα σε εργαζόμενους και επιχειρηματίες κατά την περίοδο της πανδημίας. Και κάθε φορά που «κάποιοι επινοούν κρίσεις» ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγαίνει στην Ευρώπη για να εξασφαλίσει χρήματα για τη χώρα του, συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Και αυτή η ενέργεια δείχνει ότι αυτό που τον νοιάζει είναι να εξαντλήσει και τη δεύτερη τετραετία. Εκεί, θα κριθούμε στις εκλογές του 2027», είπε ο Παύλος Μαρινάκης και πρόσθεσε πως δεν υπάρχει ζήτημα αξιοποίησής του σε κάποιο ευρωπαϊκό αξίωμα.

Η παραπάνω τοποθέτηση του Παύλου Μαρινάκη ήρθε μετά την επιστολή του Κυριάκου Μητσοτάκη προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, αναφορικά με την ακρίβεια, η οποία εστάλη σήμερα, Δευτέρα 20 Μαΐου.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή