Μαρινάκης: «Βρισκόμαστε στην αρχή του τέλους, όσον αφορά τον πληθωρισμό»

«Δεν υπάρχει ακόμη αποπληθωρισμός, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας για το επίμονο «κύμα» ανατιμήσεων.
Μαρινάκης: «Βρισκόμαστε στην αρχή του τέλους, όσον αφορά τον πληθωρισμό»
1'

«Η ρητορική της αντιπολίτευσης για το θέμα των διαρροών των e–mails από το Υπουργείο Εσωτερικών ήταν πολύ επικίνδυνη», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας για το πρόστιμο που επεβλήθη στην Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου και το Υπουργείο, σε σημερινή (28/05) συνέντευξη στο OPEN.

Για τον πληθωρισμό που επιμένει, τόνισε πως «βρισκόμαστε στην αρχή του τέλους. Μπορεί να μην καταγράφεται αποπληθωρισμός ακόμη, όμως, είμαστε σε καλό δρόμο», ενώ, εν συνεχεία «εξαπέλυσε» επίθεση στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανο Κασσελάκη, σημειώνοντας ότι «η λογική να τάζει προγράμματα που κοστίζουν 10 – 15 δισ. ευρώ παραπάνω, κάνει κενές τις προτάσεις του».

«Δεν αποχωρούμε ούτε στο ελάχιστο από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα»

Αναφορικά με την πρόκληση της Τουρκίας να εντάξει στη σχολική ύλη τη «Γαλάζια Πατρίδα», ο κ. Μαρινάκης τόνισε πως «η Τουρκία δεν αλλάζει από τη μία μέρα στην άλλη και φυσικά, δεν έχουμε αυταπάτες ότι ο διάλογος θα λύσει τα πάντα. Συνεχίζουμε να επιμένουμε πως δεν πρόκειται να παρεκκλίνουμε ούτε στο ελάχιστο από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα».

«Η επίσκεψη Κασσελάκη στην Παλαιστίνη ήταν… ντεκόρ για σέλφι»

Τέλος, μιλώντας για την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στην Παλαιστίνη, ο Παύλος Μαρινάκης επεσήμανε πως «για τον ΣΥΡΙΖΑ, κάθε δυστύχημα ή πρόβλημα αποτελεί αφορμή για προεκλογικό αγώνα και… ντεκόρ για σέλφι. Σκεφθείτε να έχεις τη δυστυχία σου, να έχεις και τον Κασσελάκη να κάνει προεκλογικό αγώνα. Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος κλήθηκε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα του Στέφανου Κασσελάκη».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή