Σπηλιωτόπουλος: Έχω σε ύπνωση το πολιτικό μικρόβιο - Είμαι στο προοδευτικό κέντρο

Ο  πρώην εκπρόσωπος της ΝΔ μίλησε για θετικά και για τον Αλέξη Τσίπρα. 

Σπηλιωτόπουλος: Έχω σε ύπνωση το πολιτικό μικρόβιο - Είμαι στο προοδευτικό κέντρο
3'

Στο προοδευτικό κέντρο προσδιόρισε τον ευαυτό του ο σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας Άρης Σπηλιωτόπους μιλώντας στα ρ/σ Παραπολιτικά. «Εγώ ήμουν, είμαι και θα είμαι στο λεγόμενο προοδευτικό κέντρο, στο δημοκρατικό κέντρο. Ο μεσαίος χώρος είναι ένας χώρος προοδευτικός, ένας χώρος δημοκρατικός με κεντρώες απόψεις και αντιλήψεις και προφανώς όταν υπάρχουν πολιτικοί σχηματισμοί που διευρύνουν την απήχηση τους είτε από τα δεξιά προς το μεσαίο χώρο, όπως παλαιότερα είχε κάνει η ΝΔ, είτε σήμερα από τη δημοκρατική αριστερά μέχρι το μεσαίο χώρο όπως η απεύθυνση αυτή έχει γίνει από πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως από τον κ. Κασσελάκη, ο χώρος αυτός είναι εφαπτόμενος. Άρα στο χώρο αυτό συνάντησης υπάρχει περίπτωση να βρεθείς με πολλούς συμμαχητές σου από το παρελθόν και με καινούργιους από το παρόν και το μέλλον» ανέφερε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Σε ό,τι αφορά το άνοιγμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σπηλιωτόπουλος είπε πως κάνει μια απεύθυνση η οποία έχει να κάνει με τη διεύρυνση του ακροατηρίου του μεσαίου χώρου και προσέθεσε: «Χωρίς να παραβιάζει την φυσιογνωμία του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται σε ευρύτερα ακροατήρια και μέσα σε αυτή την απεύθυνση ξεκινάει από την Αριστερά και πηγαίνει μέχρι και το δημοκρατικό προοδευτικό κέντρο».

Ερωτηθείς για το ποσοστό που θα λάβει ο κ. Κασσελάκης στις ευρωεκλογές είπε πως «το ποσοστό θα είναι μια δύναμη στα χέρια του για να ξέρουμε αν μπορεί να λειτουργήσει ως μια πιο δυνατή αντιπολίτευση και να βάλει ένα τέρμα σε αυτό που οι πολίτες αισθάνονται ως ανέλεγκτη ή ανεξέλεγκτη διαχείριση εξουσίας».

Σε ό,τι αφορά τον Τσίπρα, του αναγνώρισε «πάρα πολλά πράγματα που έχει κάνει σε αυτό τον τόπο και πολλές αρετές τις οποίες έχει».

Μάλιστα, απαντώντας στο εάν τον ενδιαφέρει η καθολική επιστροφή στην πολιτική μέσα από μία υποψηφιότητα, σημείωσε ότι «να πω ψέματα ότι κάποια στιγμή αν οι συνθήκες αλλάξουν ή ωριμάσουν ότι δεν θα ενδιαφερθείς και πάλι αν βρεις την έμπνευση σου θα είναι λάθος γιατί η πολιτική είναι ένα μικρόβιο το οποίο το καταπολεμάς, το έχεις σε ύπνωση για χρόνια. Εγώ όπως βλέπω τον εαυτό μου στο πολύ άμεσο μέλλον θα το έχω ακόμα σε ύπνωση γιατί με ενδιαφέρει η δουλειά μου, από εκεί και έπειτα αν με ρωτήσετε σε μερικά χρόνια από σήμερα αν θα δημιουργηθούν οι συνθήκες ή αν δημιουργηθεί κίνητρο ή έμπνευση από κάποιον εδώ είμαστε».

Ερωτώμενος εάν θα έβλεπε τον εαυτό του ως υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «δεν νομίζω ότι ο κ. Κασσελάκης θα χρησιμοποιούσε ανθρώπους από τόσο στενό τεχνοκρατικό επίπεδο».


Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα