Οικονόμου: Ψήφος εμπιστοσύνης και συνέχειας στη ΝΔ

Ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Οικονόμου, τόνισε ότι η ψήφος στη Νέα Δημοκρατίας στις εκλογές της 9ης Ιουνίου συνιστά ψήφο εμπιστοσύνης και συνέχειας του μεταρρυθμιστικού κυβερνητικού έργου.
Οικονόμου: Ψήφος εμπιστοσύνης και συνέχειας στη ΝΔ
1'

«Οι Ευρωεκλογές μάς αφορούν πραγματικά, γιατί στην Ευρώπη λαμβάνονται ουσιαστικές αποφάσεις. Αποφάσεις και για την κατεύθυνση που θα έχει η ήπειρός μας -που δυστυχώς φαίνεται να παρακολουθεί τις εξελίξεις και όχι να ηγείται- αλλά και για το πόσο ισχυρή θα είναι η χώρα μας εκεί. Το δεύτερο που μας αφορά -και αυτό αφορά την Παράταξή μας- είναι ότι η Νέα Δημοκρατία διεκδικεί σε αυτές τις εκλογές ψήφο εμπιστοσύνης και συνέχειας.

Εμπιστοσύνης για τα γρήγορα βήματα συνέχειας, σταθερότητας, προκοπής και προόδου, ακόμη μεγαλύτερης σύγκλισης με την Ευρώπη. Θέλουμε ψήφο συνέχειας ενός μεταρρυθμιστικού έργου που ξεκίνησε από το 2019 και που συνεχίζει να βελτιώνει τις ζωές όλων μας σε όλους τους τομείς. Με σταθερά βήματα, παρά τα προβλήματα, παρά τα λάθη. Με συγκεκριμένα αποτελέσματα που κάνουν τη ζωή όλων καλύτερη».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή