Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κρήτη: Χρειαζόμαστε επενδύσεις

Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη από το Ηράκλειο
EUROKINISSI

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης περιοδεύει στην Κρήτη το Σαββατοκύριακο, με λιγότερα από μια εβδομάδα «χρόνου» να του απομένει πριν τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Στόχος του πρωθυπουργού είναι η αύξηση της συσπείρωσης των ψηφοφόρων του κόμματός του, αλλά και η δυνατότητα περιορισμού της αποχής από τις ευρωκάλπες.

Από το Ηράκλειο, έστειλε νέο μήνυμα. «Είμαστε μία χώρα ταυτισμένη με τη θάλασσα, χρειαζόμαστε δημόσιες επενδύσεις, είτε δημόσιες είτε ιδιωτικές, και σε αυτόν τον δρόμο θα συνεχίσουμε να προχωράμε», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Έχουμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε ότι οι πόροι, οι οποίοι θα προέλθουν από τις συμβάσεις παραχώρησης των λιμανιών μας, θα αξιοποιηθούν προκειμένου να κάνουμε περαιτέρω επενδύσεις σε άλλα λιμάνια. Επενδύσεις, τις οποίες τα λιμάνια μας χρειάζονται».

«Η ανάδειξη των βασικών μας υποδομών αποτέλεσε μία κεντρική προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης», κατέληξε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρχικά επισκέφθηκε τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, όπου συνομίλησε με τα στελέχη του Οργανισμού για την την ανάπτυξη του λιμένα, την αύξηση που καταγράφει ο τομέας της κρουαζιέρας, αλλά και τη σύμβαση παραχώρησης που υπεγράφη με τον όμιλο Grimaldi.