«Σόου» Κασσελάκη με το Πόθεν Έσχες - Θα το προβάλλει με βίντεο στον Λευκό Πύργο

Να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις που έχει προκαλέσει η καθυστέρηση της υποχρέωσης του να παρουσιάσει το πόθεν έσχες θα επιχειρήσει απόψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
«Σόου» Κασσελάκη με το Πόθεν Έσχες - Θα το προβάλλει με βίντεο στον Λευκό Πύργο
1'

Η καθυστέρηση του Στέφανου Κασσελάκη να παρουσιάσει το πόθεν έσχες του έχει προκαλέσει αρνητικές εντυπώσεις, και τώρα προσπαθεί να διασκεδάσει την κατάσταση αυτή με ένα «σόου».

Στην αποψινή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, ο Κασσελάκης σχεδιάζει να παρουσιάσει το πόθεν έσχες του μέσω βίντεο στον Λευκό Πύργο, σαν να πρόκειται για μια σκηνή από ταινία και όχι για μια σημαντική πολιτική υποχρέωση.

Αντί να αντιμετωπίσει θεσμικά και με σοβαρότητα μια υποχρέωση που απορρέει από τη θέση του ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επιλέγει να κάνει ένα ακόμη «σόου» και να επιχειρήσει να απαξιώσει τη θεσμική του υποχρέωση.

Κρίσιμα ερωτήματα για το πόθεν έσχες του κ. Κασσελάλη διατυπώνονται από την κυβέρνηση. Χαρακτηριστική είναι η σημερινή τοποθέτηση του πρωθυπουργού σε συνέντευξη: «Κοιτάξτε, κάποτε είχαμε ''πρόγραμμα Θεσσαλονίκης'' του ΣΥΡΙΖΑ. Ελπίζω αυτή τη φορά να μην έχουμε και ''πόθεν έσχες Θεσσαλονίκης''. Αλλά, να σας πω τι με ενοχλεί με όλη αυτή τη συζήτηση; Γιατί μετατρέπεται σε σόου κάτι το οποίο είναι αυτονόητη υποχρέωση του κάθε πολιτικού αρχηγού;»

Από την παρουσίαση της περιουσιακής κατάστασης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης προσανατολίζεται στον αριθμό των ακινήτων του, το σύνολο των εταιρειών που συμμετείχε και είχε μετοχές, το δάνειο για την εταιρεία ΟSIOS με το οποίο δάνεισε το κόμμα του, καθώς και πλήθος άλλων ερωτημάτων που έχει γεννήσει η ασάφεια με την οποία επιλέγει να δίνει απαντήσεις για την περιουσία του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή