Κασσελάκης: Παρουσίασε το πόθεν έσχες της «χαρτοπετσέτας» - Τίποτα για την «ταμπακιέρα»

Με μια «χαρτοπετσέτα», δηλαδή σε ένα χαρτί που δεν αποτελεί κανένα νομικό έγγραφο και στο οποίο μπορεί να ισχυριστεί ότι θέλει, καθώς δεν είναι δεσμευτικό έναντι του νόμου, επέλεξε ο Στέφανος Κασσελάκης να παρουσιάσει τα περιουσιακά στοιχεία που δηλώνει ότι είχε στην κατοχή του, το 2023.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ξεδιάλυνε την κατάσταση σχετικά με τα οικονομικά του στοιχεία. Δεν απάντησε σε κανένα από τα ερωτήματα που τέθηκαν στον δημόσιο διάλογο και επέλεξε να πραγματοποιήσει ένα σόου στη «σκιά» του Λευκού Πύργου, αντί να καταθέσει το πόθεν έσχες του με πλήρη επισημότητα και με αυτό τον τρόπο να «βουλώσει» τα στόματα των επικριτών του.

Όπως τόνισε, τα περιουσιακά στοιχεία «αφορούν και εμένα και τον Τάιλερ», λέγοντας «εδώ χτυπήσετε εμένα. Βλέπετε ότι έχω συμμετοχή σε δύο εταιρείες, η μία εταιρεία, η αλλοδαπή μεταβιβάστηκε στις αρχές του 2024», καλώντας τον κ. Μητσοτάκη να παρουσιάσει ο ίδιος τα στοιχεία του για το 2023 «τώρα, πριν τις ευρωεκλογές. Να ξέρουμε πόσα ακίνητα ακόμη προστέθηκαν στην Μονόπολη των ακινήτων του».

Σύμφωνα με αυτά που παρουσίασε σαν πόθεν έσχες, ο Στέφανος Κασσελάκης διαθέτει για το 2023 εισοδήματα 1,9 εκατ. δολάρια, καταθέσεις περί τις 20.000 δολάρια και επενδυτικά προϊόντα 2,8 εκατ. δολάρια. Επίσης, διαθέτει τρια ακίνητα και 2 οχήματα.