Άδωνις Γεωργιάδης: Tο πόθεν έσχες του Κασσελάκη είναι μια τραγωδία

Στα ύψη η πολιτική αντιπαράθεση με αφορμή το… χαρτί που δημοσιοποίησε ο Στέφανος Κασσελάκης

Σε ένα χαρτί που δεν αποτελεί κανένα νομικό έγγραφο και στο οποίο μπορεί να ισχυριστεί ότι θέλει, καθώς δεν είναι δεσμευτικό έναντι του νόμου, ο Στέφανος Κασσελάκης επέλεξε να παρουσιάσει τα περιουσιακά στοιχεία που δηλώνει ότι είχε στην κατοχή του, το 2023.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σε εκπομπή του OPEN δήλωσε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης σύμφωνα με αυτά που παρουσίασε δεν είναι τελικά ο ζάμπλουτος που δεν έχει ανάγκη να δουλέψει. Μάλιστα, ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε το πόθεν έσχες του επικεφαλής της αντιπολίτευσης ως τραγωδία και παραμύθια της Χαλιμάς.

«Αν πούλησε τα επενδυτικά προϊόντα να πάρει σπίτι, είναι φτωχός. Άρα η εικόνα του ζάμπλουτου που παρουσιάζει και δεν χρειάζεται να δουλέψει ξανά είναι παραμύθια της Χαλιμάς».

«Έχει πάρει το σπίτι του στις Σπέτσες όταν ήταν δύο ετών από γονική παροχή, αλλά ο πατέρας του φαίνεται να χρωστάει στην εφορία 11 εκατ. Άρα όλο το πόθεν έσχες του Κασσελάκη είναι μια τραγωδία», ανέφερε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Δεν είναι η εικόνα ενός ζάμπλουτου Κασσελάκη από τα Χάμπτονς που δεν χρειάζεται να δουλέψει ποτέ στη ζωή του. Είναι η εικόνα ενός ανθρώπου που έβγαλε κάποια στιγμή λεφτά και αν πράγματι με αυτά τα λεφτά, δεν έχει κρύψει κάπου αλλού κάποια άλλα, διάγει τον βίο που μας παρουσιάζει, σε ένα-ενάμιση χρόνο δεν θα έχει να φάει, άρα κάτι δεν πάει καλά σε αυτό που παρουσιάζει. Έχει ανοίξει διάπλατα το μεγάλο ζήτημα της ασκήσεων ποινικής δίωξης εναντίον του», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας το… χαρτί του Στέφανου Κασσελάκη.