Επίθεση Κασσελάκη στη ΝΔ για τη ρύθμιση χρεών του κόμματος

Στέφανος Κασσελάκης: Οι όροι της ρύθμισης του χρέους της Νέας Δημοκρατίας ΔΕΝ είναι δημόσιο έγγραφο. Δώστε τους τώρα στη δημοσιότητα
Φωτ.: Eurokinissi

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση ΝΔ- Στέφανου Κασσελάκη, που ξεκίνησε με πόθεν έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε νέα του ανάρτηση ο Στέφανος Κασσελάκης επικρίνει την κυβερνώσα παράταξη σχετικά με τις οφειλές του κόμματος, όπως διατείνεται.

«Ανοίξατε τον ασκό του Αιόλου και τώρα θα το ζήσετε μέχρι τέλους: Οι όροι της ρύθμισης του χρέους της Νέας Δημοκρατίας ΔΕΝ είναι δημόσιο έγγραφο. Δώστε τους τώρα στη δημοσιότητα. Να μάθει ο ελληνικός λαός πώς πολιτεύεται το πιο υπερχρεωμένο κόμμα στην Ευρώπη, το οποίο οφείλει μισό δισ. ευρώ και διεξάγει την πιο ακριβή διαδικτυακή καμπάνια στην Ευρώπη. Πώς; Με ποιου τα χρήματα; Απάτη τέλος σε όλα τα επίπεδα. Όλα στο φως.», αναφέρει σε ανάρτησή του.

Χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ξεδιάλυνε την κατάσταση σχετικά με τα οικονομικά του στοιχεία. Όπως τόνισε, τα περιουσιακά στοιχεία «αφορούν και εμένα και τον Τάιλερ», λέγοντας «εδώ χτυπήσετε εμένα. Βλέπετε ότι έχω συμμετοχή σε δύο εταιρείες, η μία εταιρεία, η αλλοδαπή μεταβιβάστηκε στις αρχές του 2024», καλώντας τον κ. Μητσοτάκη να παρουσιάσει ο ίδιος τα στοιχεία του για το 2023 «τώρα, πριν τις ευρωεκλογές. Να ξέρουμε πόσα ακίνητα ακόμη προστέθηκαν στην Μονόπολη των ακινήτων του».

Σύμφωνα με αυτά που παρουσίασε σαν πόθεν έσχες, ο Στέφανος Κασσελάκης διαθέτει για το 2023 εισοδήματα 1,9 εκατ. δολάρια, καταθέσεις περί τις 20.000 δολάρια και επενδυτικά προϊόντα 2,8 εκατ. δολάρια. Επίσης, διαθέτει τρια ακίνητα και 2 οχήματα.