Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση πολιτικών συντακτών από τον Παύλο Μαρινάκη

Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη
Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση πολιτικών συντακτών από τον Παύλο Μαρινάκη
Φωτ.: Eurokinissi
2'

Ολοκληρώθηκε η σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη.

«Αυτό που έδειξε ο κ. Κασσελάκης δεν είναι πόθεν έσχες, δεν είναι δήλωση περιουσιακής κατάθεσης. Ήταν μονοσέλιδο xcl στο πλαίσιο ενός προεκλογικού σόου. Ωστόσο και από αυτό διαφαίνεται παρανομία. Δεν βγαίνουν και τα νούμερα», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.

Χαρακτήρισε «παιδαριώδη» την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για το πόθεν έσχες του πρωθυπουργού. «Δεν τους πιστεύουν ούτε οι δικοί τους», είπε. «Ανασύρουν παλιές θεωρίες συνωμοσίας και υποθέσεις που έχουν λυθεί από τις αρχές». «Τους καλώ να μας υποδείξουν ποια είναι τα 40 ακίνητα του πρωθυπουργού, ούτε 4 δεν έχει», πρόσθεσε.

«Η διαδικτυακή καμπάνια γίνεται με βάση τα κονδύλια που περιλαμβάνονται στην ευρωπαϊκή νομοθεσία. Όλα όσα δαπανά η ΝΔ είναι πλήρως δηλωμένα» , απάντησε σε άλλη κατηγορία της αντιπολίτευσης.

«Ο κ. Γκρίνμπεργκ είναι με σύμβαση και πληρώνεται με βάση αυτή» , απάντησε για τον πολιτικό σύμβουλο της κυβέρνησης.

«Τα χρέη της ΝΔ είναι κατά το νόμο ρυθμισμένα, η αντιπολίτευση κρούει ανοιχτές θύρες. Κυνηγάνε φαντάσματα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σε ερώτημα σχετικά με την τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος θεωρεί δεδομένο ότι θα ασκηθεί ποινική δίωξη στον κ. Κασσελάκη ο κ. Μαρινάκης απάντησε: «Έχω μια αυξημένη ευαισθησία να μην σχολιάζω ή να προδικάζω τις αποφάσεις της δικαιοσύνης»

Πληθωρισμός-Ανεργία

«Σημαντική πτώση κατέγραψε ο πληθωρισμός, η Ελλάδα έχει τον έκτο χαμηλότερο πληθωρισμό στην Ευρωζώνη», ανέφερε μεταξύ άλλων στην αρχική του τοποθέτηση κατά την ενημέρωση συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Αναφέρθηκε στο πρόγραμμα «Κοινωνικού Τουρισμού» και επίσης είπε πως για πρώτη φορά από το 2011 ο αριθμός των ανέργων είναι κάτω από 900.000

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή