Ευρωεκλογές 2024 - Τσιόδρας: «Ταξίδεψε» στο μέλλον - «Στο χέρι μας να αλλάξει η σημερινή κατάσταση»

Η ανάρτηση του Δημήτρη Τσιόδρα στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, η συζήτηση με την «Άλκηστη» και οι προϋποθέσεις για μια καλύτερη Ευρώπη
Ευρωεκλογές 2024 - Τσιόδρας: «Ταξίδεψε» στο μέλλον - «Στο χέρι μας να αλλάξει η σημερινή κατάσταση»
Αρχείου - Eurokinissi
1'

Με ένα πρωτότυπο κι αισιόδοξο βίντεο κάνοντας προβολή στο μέλλον, κλείνει την προεκλογική του καμπάνια στα social media ο Δημήτρης Τσιόδρας.

Αντί για μια απαρίθμηση πολιτικών, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, μεταφέρεται εικονικά στο 2050 παρουσιάζοντας μια εικόνα της Ευρώπης τότε, μέσω της συνομιλίας με την Άλκηστη, μια κοπέλα που έχει δημιουργηθεί κάνοντας χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης.

Η ζωή στην Ευρώπη εμφανίζεται να είναι καλύτερη, με μεγαλύτερο εισόδημα για τους πολίτες χωρίς μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των χωρών. Η Ευρώπη εμφανίζεται πιο ασφαλής με κοινά σύνορα και το περιβάλλον είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Η μόνη προϋπόθεση είναι να λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα τώρα.

Στο βίντεο αναφέρονται συνοπτικά οι πολιτικές που πρέπει να αποφασιστούν τώρα, θέτοντας έτσι στο τραπέζι τις προτεραιότητες που έχει η Ευρώπη. Θα γίνουν πράξη ώστε η σημερινή κατάσταση να αλλάξει; «Στο χέρι μας είναι», καταλήγει ο Δ. Τσιόδρας.

https://www.instagram.com/reel/C7ytQJbNCWJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή