Χαρίτσης: Μητσοτάκης- Κασσελάκης σέρνουν γαϊτανάκι εκατομμυρίων

«Πέντε ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές 2024, θα έπρεπε να συζητάμε για την ακρίβεια, συζητάμε για τα εκατομμύρια των κυρίων Μητσοτάκη και Κασσελάκη», είπε ο Αλέξης Χαρίτσης
Χαρίτσης: Μητσοτάκης- Κασσελάκης σέρνουν γαϊτανάκι εκατομμυρίων
2'

Σφοδρή κριτική τόσο στον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και στον Στέφανο Κασσελάκη άσκησε ο Αλέξης Χαρίτσης, μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Αριστεράς στη Θεσσαλονίκη, ενόψει των ευρωεκλογών 2024.

Στην ομιλία του, ο Αλέξης Χαρίτσης αναφέρθηκε στην αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση για το πόθεν έσχες.

«Σήμερα, πέντε μόνο μέρες πριν από τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, θα έπρεπε να συζητάμε για την ακρίβεια, θα έπρεπε να συζητάμε για τα διαλυμένα νοσοκομεία, θα έπρεπε να συζητάμε για την κλιματική κρίση, θα έπρεπε αν συζητάμε για τη γενοκτονία στη Γάζα, θα έπρεπε να συζητάμε για το δημοκρατικό μέλλον της Ευρώπης», επεσήμανε.

«Δυστυχώς, όμως δεν τα συζητάμε όλα αυτά. Συζητάμε για τα εκατομμύρια των κυρίων Μητσοτάκη και Κασσελάκη. Συζητάμε για εταιρείες του εξωτερικού. Συζητάμε για πανάκριβα αυτοκίνητα και για υπέρογκα δάνεια», τόνισε.

«Από τη μια μεριά έχουμε το πιο χρεοκοπημένο κόμμα της Ευρώπης, το οποίο, για μια ακόμη φορά, διεξάγει μια προκλητικά πανάκριβη προεκλογική καμπάνια. Και από την άλλη τι έχουμε; Από την άλλη έχουμε έναν νεόκοπο πολιτικό αρχηγό που αντί να δώσει, ως όφειλε, το “πόθεν έσχες” του παρουσιάζει ένα αστείο excelόφυλλο», επεσήμανε ο Αλέξης Χαρίτσης.

«Είναι δυνατόν ο κ. Σκέρτσος να λέει ότι δεν ξέρει από που πληρώνεται ο σύμβουλος τους , ο κ. Γκρίνμπεργκ; Είναι δυνατόν ο κ. Κασσελάκης να μην λέει σε ποιους πούλησε τις εταιρείες του;», διερωτήθηκε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς.

«Την ώρα που οι πολίτες αυτής της χώρας ζορίζονται να βγάλουν το μήνα παρακολουθούν, εμβρόντητοι και οργισμένοι τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να σέρνουν ένα γαϊτανάκι εκατομμυρίων», ανέφερε.

«Είναι μια εικόνα προσβλητική για μια κοινωνία που αγωνιά για το παρόν και για το μέλλον της. Και αυτό, δυστυχώς, που παρακολουθούμε δεν είναι πολιτική. Δεν είναι αυτή η πολιτική. Δεν πρέπει και δεν μπορεί να είναι αυτό η πολιτική», συμπλήρωσε ο Αλέξης Χαρίτσης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή