Χαμός στο ΣΥΡΙΖΑ με τη δήλωση Οικονόμου - Τον άδειασε η Κεχαγιά

Απίστευτες καταγγελίες, με τον ΣΥΡΙΖΑ να παίρνει αποστάσεις, από το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Θανάση Οικονόμου.
Χαμός στο ΣΥΡΙΖΑ με τη δήλωση Οικονόμου - Τον άδειασε η Κεχαγιά
2'

Το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς για να... δικαιολογήσει το πόθεν έσχες του Κασσελάκη που ανακοινώθηκε σε μορφή excel, έκανε λόγο για... «σκιές» και περίεργες συνδιαλλαγές στελεχών του κόμματος, κάτα τη διάρκεια του ελέγχου του Πόθεν Έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη, επί διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ!

Οι απίστευτες καταγγελίες, οι οποίες μάλλον... δεν κρίθηκαν σωστό να γίνουν όταν θα έπρεπε από τον Θανάση Οικονόμου, αλλά ως υποτιθέμενη γραμμή άμυνας για το ανεκδιηγήτο πόθεν έσχες του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσαν μεγάλες αναταράξεις στο κόμμα, που επισήμως κρατάει αποστάσεις από αυτή τη δήλωση.

Συγκεκριμένα ο Θανάσης Οικονόμου μιλώντας στο Action 24 ανέφερε ότι το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν ελέγχθηκε όπως θα έπρεπε την περιόδο που η Κουμουνδούρου είχε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία - και ως εκ τούτου της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι «υπήρξαν σκιές» και «συναλλαγής» (ενός εισαγωγικών όπως είπε) από δύο μέλη της, τότε, και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εκείνη την εποχή - που όλως τυχαίως έχουν αποχωρήσει από το κόμμα. Τον Γιώργο Βαρεμένο και την Τασία Χριστοδουλοπούλου. Με απλά λόγια, ισχυρίστηκε ότι οι δύο αυτοί βουλευτές τα είχαν βρει με τη ΝΔ, για να «καλύψουν» δήθεν τον νυν πρωθυπουργό και τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η Κουμουνδούρου, παίρνει αποστάσεις από αυτή τη δήλωση και «αδειάζει» τον φίλο του προέδρου. «Δεν εκφράζει τον ΣΥΡΙΖΑ αυτή η δήλωση», είπε στο Newsbomb.gr κορυφαίο στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, δε, Βούλα Κεχαγιά, δήλωσε χαρακτηριστικά χθες σε τηλεοπτική εκπομπή ότι «δεν εγείρουμε ζήτημα για τα τελευταία Πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη», αδειάζοντας κι αυτή τον Θανάση Οικονόμου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή