Οργή Βαρεμένου για Οικονόμου - «Αθλιότητες όσα είπε, θα λογοδοτήσει»

Ο Γιώργος Βαρεμένος διευκρίνησε πως για σύντομο διάστημα ήταν πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Πόθεν Έσχες και σε έντονο ύφος κάλεσε τον κ.Οικονόμου να εξηγήσει τι εννοεί με τον όρο συναλλαγή

«Δεν τον αναγνωρίζω ως πρώην σύντροφο τον κ. Οικονόμου. Προφανώς είναι πολύ διπρόσωπος. Όσα είπε είναι αθλιότητες και θα δώσει λόγο εκεί που πρέπει να δώσει» ήταν η οργισμένη απάντηση του Γιώργου Βαρεμένου το όνομα του ενεπλάκη στους υπαινιγμούς που άφησε το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ περι «συναλλαγών» στον έλεγχο του Πόθεν Έχες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Γιώργος Βαρεμένος διευκρίνησε πως για σύντομο διάστημα ήταν πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Πόθεν Έσχες και σε έντονο ύφος κάλεσε τον κ.Οικονόμου να εξηγήσει τι εννοεί με τον όρο συναλλαγή.

«Ο κ. Οικονόμου να πει συγκεκριμένα τι εννοεί. Εγώ βάδισα θεσμικά, αντιμετώπισα δύσκολες υποθέσεις. Στην πολιτική δεν παίζον όλα, εδώ φτάσαμε σε αδιανόητο στάδιο, να μας πει τι εννοεί με τον όρο συναλλαγή; Ο ίδιος μπορεί να ξέρει, να έχει πείρα από αυτά. Εγώ αποτιμώντας τον όρο βλέπω ότι έχει βαρύ φορτίο νομικό και αν υπάρχει δικαιοσύνη θα δώσει την απάντηση. Ο κ. Κασσελάκης να μας πει, εγώ δεν έχω να κάνω τίποτα με τον κ. Οικονόμου, να μας πει τι εννοεί ο κ. Οικονόμου»