Μιλένα Αποστολάκη στο Newsbomb.gr: «Όχι στην αποχή - Κάλπη και παραλία»

Πώς σχολίαζε την υπόθεση Πόθεν Έσχες Κασσελάλη και γιατί χαρακτήρισε «εφιαλτική» την αποχή
Μιλένα Αποστολάκη στο Newsbomb.gr: «Όχι στην αποχή - Κάλπη και παραλία»
2'

Η βουλευτής και πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη, άνοιξε τα χαρτιά της στο στούντιο του Newsbomb.gr και την Αμαλία Κάτζου, λίγα 24ωρα πριν από τις ευρωεκλογές θέτοντας το διακύβευμα των ευρωεκλογών, αλλά και τους στόχους του ΠΑΣΟΚ.

Δύο είναι τα διακυβεύματα των εκλογών το ένα αφορά την Ευρώπη και τη σύνθεση του ευρωκοινοβουλίου και το δεύτερο το εσωτερικό μέτωπο, ενώ χαρακτήρισε «εφιαλτική» την αποχή από την ευρωκάλπη.

Η κ.Αποστολάκη έκανε λόγο για εκβιαστικά διλήμματα του πρωθυπουργού, σημειώνοντας οως δεν μπορεί να είναο βαθμός σύγκρισης το αποτέλεσμα των εκλογών πριν από 5 χρόνια.

Στόχος του ΠΑΣΟΚ η 2η θέση, είπε η κα Αποστολάκη για τους στόχους του κόμματος. Είναι παράταξη ευθύνης κι όχι κόμμα διαμαρτυρίας και δεν μπορεί να μην έχει τη λογική της επιστροφής, τον οποίο χαρακτήρισε απόλυτα εφικτό.

Κληθείσα να σχολιάσει τα όσα συμβαίνουν με το Πόθεν Έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, η κα Αποστολάκη έκανε λόγο θα ζήτημα τύπου και ουσίας.

Το 2016 ψηφίστηκε νόμος του ΣΥΡΙΖΑ, ότι πολιτικά πρόσωπα και δη αρχηγοι κόμματος δεν μπορούν να συμμετέχου σε εταιρίες εξωτερικού, και δεν είναι δυνατόν πολιτικά πρόσωπα και να μην τηρούν τον νομο.

Πέντε μέρες πριν από τις ευρωεκλογές ανούσιο πινγκ πονγκ ανάμεσα στους δυο μη σοβαρούς παίκτες που θέλουν να εμφανίζονται ως πρωταγωνιστές, και υπάρχει ο τρίτος παίκτης που μιλάει για τα μεγάλα κι όχι ανουσια θέματα

Όσον αφορά για το μέλλον της κεντροαριστεράς, έκανε λόγο για ανισορροπια στο πολιτική σκηνή με τον πρωθυπουργο να έει καθσεστωτική αντίληψη άσκησης της εξουσίας που ηγμονεύει χωρίς ισχυρό εναλλακτικό αντίπαλο. Υπάρχει αναγκη που ξεπρνάει τις στοχεύσεις του ΠΑΣΟΚ, αλλα αφορά την Ελλάδα και τη Δημοκρατία.

Η ανασύσταση της κεντροαριστεράς, θέλει λόγο που δεν παραπέμπει σε όλα τα κιλά όλα τα λεφτά και σε έναν λόγο που θέλει να ενώσει κι όχι να διχάσει.

Το ΠΑΣΟΚ με όλα τα βάρη του παρελθόντος μπορεί να τα ξανακαταφέρει.

Το έχουν παρακάνει με τα social Μητσοτάκης και Κασσελάκης, ο οποίος έχει ταυτιστεί με τα κοινωνικά δίκτυα.

Αφετηρία για το ΠΑΣΟΚ μετά τις ευρωεκλογές να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλος με στόχο για μία νέα αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα.

Να μην χαρίσει το δικαίωμα να αποφασίσει για τη ζωή του, είναι τρομερό 40 να αποφασίσουν για 100. Στο δίλημμα κάλπη ή παραλία απαντώ Κάλπη και παραλία

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή