Κασσελάκης: Ο νέος… Κατρούγκαλος του ΣΥΡΙΖΑ

Τελικά ο Στέφανος Κασσελάκης αποδεικνύεται ότι δεν ήταν «θείο δώρο» για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μάλλον ταφόπλακα για το μέλλον της ριζοσπαστικής Αριστεράς.
Κασσελάκης: Ο νέος… Κατρούγκαλος του ΣΥΡΙΖΑ
2'

Με τα καμώματά του ο πετυχημένος εφοπλιστής που είναι πλούσιος από δύο ετών, όχι μόνο έγινε ρεζίλι με το φιάσκο της υπόθεσης του Πόθεν Έσχες του αλλά συμπαρασύρει στο βούρκο και όλη την αξιωματική αντιπολίτευση.

Στους διαδρόμους της Κουμουνδούρου υπάρχει έντονη δυσφορία για το πρόσωπό του και τις ακροβασίες στις οποίες επιδίδεται.

Τα όσα υποστήριξε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Οικονόμου περί «συναλλαγών» στελεχών του κόμματός του στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής που είναι υπεύθυνη για τους ελέγχους των πόθεν έσχες των πολιτικών, μεταξύ αυτών και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη είναι το ποτήρι που ξεχείλισε.

Παρόλα αυτά ο Κασσελάκης δεν τον έχει διαγράψει ακόμα από το κόμμα κι αυτό έχει την σημειολογία του…

Θα έλεγε τέτοιο πράγμα ο Θανάσης Οικονόμου μόνος του; Χωρίς συνεννόηση με τα… κεντρικά; Δύσκολο.

Παλαιά παραδοσιακά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της Νέας Αριστεράς είναι στα κάγκελα με τον Κασσελάκη ο οποίος δεν διστάζει να εμπλέξει σε τέτοιες χυδαίες συνωμοσίες ακόμα και τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο οποίος είχε τη συνολική πολιτική ευθύνη στο τιμόνι της χώρας.

Διότι τελικός αποδέκτης όλης αυτής της συνωμοσίας είναι ο ίδιος ο Τσίπρας, ας μην γελιόμαστε. Στο στόχαστρο του Κασσελάκη είναι ο Τσίπρας, ξεκάθαρα πράγματα.

Ο άνθρωπος είναι «πελάτης» του Μητσοτάκη

Τα όσα λέει ο αστακοκαραβοκύρης από το Μαϊάμι δεν πλήττουν τον Μητσοτάκη, αντίθετα τον ευνοούν! Αν μιλούσαμε με ποδοσφαιρικούς όρους θα λέγαμε ότι ο άνθρωπος είναι… πελάτης του Μητσοτάκη. Μόνος του άνοιξε το θέμα του Πόθεν Έσχες, μόνος του το συντηρεί και το κρατάει ψηλά μέχρι την τελευταία ώρα της κάλπης οδηγώντας τον ΣΥΡΙΖΑ σε συντριβή…

Τι λένε τα έμπειρα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ; Ότι ο Κασσελάκης είναι ένας νέος Κατρούγκαλος.

«Όπως χάσαμε στις εθνικές εκλογές με τις ασυναρτησίες του Κατρούγκαλου με τις δηλώσεις του για αύξηση των εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών, έτσι θα χάσουμε και με τον Πόθεν Έσχες του Κασσελάκη».

Αυτή είναι η γενική αίσθηση που υπάρχει όχι μόνο σε στελέχη αλλά και στην βάση του κόμματος που ακούει ότι το «νέο μόρφωμα Κασσελάκη» κατηγορεί τον «ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα» ότι είχε υπόγειες συναλλαγές με τη ΝΔ του Μητσοτάκη.

Πρωτοφανή πράγματα που προσβάλλουν τους θεσμούς, τη δημοκρατική λειτουργία και τον κοινοβουλευτισμό.

Και δυστυχώς δεν υπάρχει ένας σοβαρός άνθρωπος μέσα σε αυτό το μόρφωμα να προστατεύσει τη θεσμική λειτουργία της Βουλής και να βάλει αυτό το νεαρό στη θέση του… Αν μη τι άλλο θλιβερό…

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή