Κασσελάκης: Πετυχημένος εφοπλιστής ή άφραγκος Ωνάσης

Μετά τα σόου του Στέφανου Κασσελάκη με το Πόθεν Έσχες του, ήρθε η ώρα να δούμε αν τελικά είναι τόσο πλούσιος και τόσο πετυχημένος όσο διατείνεται ο ίδιος με κομπορρημοσύνη

Κασσελάκης: Πετυχημένος εφοπλιστής ή άφραγκος Ωνάσης
2'

Πολιτική σκέψη μηδέν, μεγαλοϊδεατισμός στο ζενίθ και βεβιασμένες κινήσεις που προδίδουν πανικό και ψέματα. Ο κ. Στέφανος Κασσελάκης στο αφήγημα που ήρθε να πουλήσει στην Ελλάδα έχασε την αρχή, τη μέση και το τέλος. Η «απλή και καθαρή αλήθεια» είναι σπάνια καθαρή και ποτέ απλή.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πέφτει συνεχώς σε ανακρίβειες. Τις τελευταίες ημέρες αρνείται πράγματα που ο ίδιος έχει αποκαλύψει… Μας λέει για παράδειγμα ότι δεν υπάρχουν αστακοκάραβα από τη Φλόριδα, ενώ πριν από μερικές εβδομάδες διαφήμιζε στην εκπομπή του Γιώργο Λιάγκα - που κοντεύει να γίνει πανελίστας - ότι κατέχει άριστα την επιχειρηματική…τέχνη στην αλιεία αστακών.

Προχθές στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου έσκιζε τα ρούχα του ότι δεν έχει πει Αλ Καπόνε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ στην ομιλία του στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης είπε επί λέξει ακριβώς αυτό!

Ακόμα και τα νούμερα που παρουσιάζει δεν βγαίνουν για να δικαιολογήσουν την έπαρση από την οποία διακατέχεται.

Έχει δάνειο 1,8 εκατομμύρια. Ο άνθρωπος παρουσιάζει ότι έχει συνολικά επενδυτικά προϊόντα 3 εκατ., καταθέσεις 22.000 και πήρε σπίτι το 2024 μετά τη δήλωση δηλαδή, 1,8 εκατ. και χρωστάει 1,8 εκατ. ευρώ. Αν δεν το καταλάβατε ο κ. Κασσελάκης είναι και μέσα περίπου μισό εκατομμύριο και ζει με δανεικά.

Τα λάθη του Στέφανου Κασσελάκη πέφτουν βροχή, όπως και οι γκάφες του για τις οποίες στη συνέχεια αναγκάζεται να προβεί σε κυβιστήσεις. Από τα εθνικά θέματα, μέχρι την οικονομία, την υγεία, το μέτωπο Ισραήλ-Χαμάς, όπου… τα γύρισε μετά την κριτική από τον Ισραηλινό πρέσβη, μέχρι και τα όσα έλεγε ότι θέλει να υιοθετήσει μόνο αγόρια με τον Τάιλερ και μετά ζητούσε συγγνώμη…

Ακόμα και σήμερα κανείς δεν έχει καταλάβει αν ο κ. Κασσελάκης είναι ένας πετυχημένος εφοπλιστής ή ένας άφραγκος Ωνάσης που πουλάει ύφος και στυλ.

Την Κυριακή, όσοι ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ ξέρουν καλά ότι δεν ψηφίζουν έναν Αριστερό, αλλά έναν ανώριμο influencer που απλά μας στέλνει φιλάκια από τις παραλίες ή από πολυτελείς βίλες, μέσω ΤikTok, Instagram, Facebook και Twitter!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή