Θάνος Δημάδης: Διαψεύδει τον Κασσελάκη για το πόθεν έσχες του – «Ηλεκτρονικό μπακαλόχαρτο»

Ως «διπλά ψεύτη» χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη ο δημοσιογράφος, Θάνος Δημάδης, μία μέρα μετά την παρουσίαση του πόθεν έσχες του.
Θάνος Δημάδης: Διαψεύδει τον Κασσελάκη για το πόθεν έσχες του – «Ηλεκτρονικό μπακαλόχαρτο»
EUROKINISSI.
1'

Ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης, που δραστηριοποιείται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, δημοσιεύει «κρατικά και δημόσια» έγγραφα, τα οποία, όπως αναφέρει σε σημερινή (05/06) δημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα, διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, σχετικά με το σπίτι στη Νέα Υόρκη, μία μέρα μετά την παρουσίαση του πόθεν έσχες του, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας στη Θεσσαλονίκη.

Μεταξύ άλλων, γράφει ότι «τα έγγραφα από την Αμερική διαψεύδουν τον κ. Κασσελάκη. Στο ηλεκτρονικό μπακαλόχαρτο που παρουσίασε ο κ. Κασσελάκης ως πόθεν έσχες, δηλώνει ότι είναι ιδιοκτήτης του σπιτιού στη Νέα Υόρκη, το οποίο λέει ότι αγόρασε έναντι δύο εκατομμυρίων εικοσιπέντε χιλιάδων δολαρίων το 2022.

Δηλώνει επίσης ότι η μόνη εξωχώρια εταιρεία στην οποία είναι μέτοχος είναι η OSIOS LLC στο Ντέλαγουερ. Η έρευνα από την Αμερική αποκαλύπτει νέα ψέματα του κ. Κασσελάκη, ο οποίος φαίνεται να έχει την τέχνη να μην αποκαλύπτει ποτέ την πλήρη αλήθεια των πραγμάτων».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή