Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νικόλας Φαραντούρης στο Newsbomb.gr

Τον Νικόλα Φαραντούρη υποδέχτηκε η Αμαλία Κάτζου στο στούντιο του Newsbomb.gr

O υποψήφιος ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νικόλας Φαραντούρης άνοιξε τα χαρτιά του στο στούντιο του Newsbomb.gr και την Αμαλία Κάτζου.

Φυσικά κύριο θέμα συζήτησης ήταν οι επερχόμενες Ευρωεκλογές αλλά και οι εξελίξεις στο σκηνικό πολιτικό της χώρας.

Δείτε live

«Πόθεν έσχες κάνουμε, κι εγώ κάνω 15-20 χρόνια. Ο κ. Κασσελάκης δεν έχει καμία εμπλοκή με δημόσια εξουσία, δεν έχει εισπράξει ούτε ένα ευρώ από το Δημόσιο», ανέφερε αρχικά για το επίμαχο θέμα των ημερών με το πόθεν έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για υποκρισία.

«Κουνάνε το χέρι από την κυβέρνηση άνθρωποι που είναι βουτηγμένοι στο δημόσιο χρήμα, και επαυξάνουν την περιουσία τους. Μιλώ για τον πρωθυπουργό της χώρας. Και κουνάει το δάκτυλο σε ένα άνθρωπο που δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ», είπε ακόμη.

«Ο λαός έχει τη δυνατότητα να στείλει κάποιους που δεν θα πάνε για μπύρες», είπε για την Ευρωβουλή.

Η ατζέντα του είναι για τις ευρωεκλογές, όπως είπε θα εστιάσει στους εξής πυλώνες:

-Ενεργειακό

-Δημογραφικό

-Κλιματική κρίση

«Είναι για τα πανηγύρια η στεγαστική πολιτική», είπε σε άλλο σημείο.

Σύμφωνα με τον κ. Φαραντούρη το διακύβευμα και ο πήχης για τις ευρωεκλογές είναι: «Πάμε να πάρουμε καλύτερο ποσοστό από τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές».

Σε ερώτημα για την επόμενη μέρα των ευρωεκλογών και κατά πόσο μπορεί να ανοίξει μια συζήτηση για συνεργασίες. «Όποιος θέλει να ηγηθεί αυτού του τόξου πρέπει να ανοίξει αγκαλιά. Εμείς λέμε πως προχωράμε μπροστά. Ο δημοκρατικός κόσμος του τόπου μας θέλει να ενταχθεί σε ένα δημοκρατικό κόμμα. Ζητάμε από τον δημοκρατικό και προοδευτικό κόσμο να μας στηρίξει», κατέληξε.