Η απάντηση Μητσοτάκη για ανασχηματισμό

"Χρησμός" Μητσοτάκη για δομικό ανασχηματισμό 

Η απάντηση Μητσοτάκη για ανασχηματισμό
Φωτ.: Χάρης Γκίκας
1'

Όπως αναφέρθηκε στην εκλογική εκπομπή του Newsbomb.gr τα σενάρια για ανασχηματισμό έχουν έλθει στο προσκήνιο μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά την πρώτη του επίσημη δήλωση, ο κ. Μητσοτάκης ρωτήθηκε αν θα υπάρξει ενδεχόμενο ανασχηματισμό και απάντησε λακωνικά "Έχουμε πολλή δουλειά", ενισχύοντας τα σενάρια για δομικό ανασχηματισμό.

«Συγκεντρώσαμε μεγαλύτερο άθροισμα από το δεύτερο και τρίτο κόμμα μαζί. Οι ευρωβουλευτές μας θα δώσουν το καλύτερο αγώνα τους εαυτό σε ένα ευρωκοινοβούλιο που η άνοδος της ακροδεξιάς αποτελεί πραγματικότητά που δεν εξαιρείται η πατρίδα μας», είπε νωρίτερα στην πρώτη αντίδρασή του μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η πρωτοφανής αποχής δυσκολεύει τη εξαγωγή συμπερασμάτων», συμπλήρωσε και τόνισε: «’Σας εμπιστευόμαστε αλλά προσπαθήστε περισσότερο’ , είναι το μήνυμα».

«Στην πατρίδα μας η ΝΔ παραμένει κυρίαρχη, αποτελεί τη μόνη δύναμη που μπορεί να προσφέρει σταθερότητα σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς».

«Από αύριο θα σκύψουμε με μεγαλύτερη ένταση στα προβλήματα, έχουμε 3 χρόνια μπροστά μας χωρίς εκλογές», κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατόπιν αποχώρησε από τα γραφεία της ΝΔ καταχειροκροτούμενος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή