Προς Μαξίμου ο νέος «γενικός επιτελάρχης» και μία επιστροφή-έκπληξη

Ανασύνταξη και αντεπίθεση για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας θα είναι το σύνθημα που αναμένεται να εκπέμψει η κυβέρνηση λίγες ημέρες μετά τις ευρωεκλογές ως απάντηση στο μήνυμα της κοινωνίας. 
Προς Μαξίμου ο νέος «γενικός επιτελάρχης» και μία επιστροφή-έκπληξη
1'

Εν αναμονή των αποφάσεων του πρωθυπουργού για τον ανασχηματισμό, φουντώνει η ονοματολογία για το ποιοι έρχονται και ποιοι φεύγουν από την κυβέρνηση. Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι υπουργοί της κυβέρνησης, καθώς οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σαρωτικές αλλαγές.

Παράλληλα με τη συζήτηση για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης εντείνεται η φημολογία για την ανασύνταξη του Μεγάρου Μαξίμου. Οι φήμες φέρνουν τον συνεργάτη του πρωθυπουργού και γενικό γραμματέα της Βουλής Γιώργο Μυλωνάκη να αναλαμβάνει κεντρική θέση στο Μέγαρο Μαξίμου.

Για πρώτη φορά το όνομά του για την ανάληψη της θέσης του «γενικού επιτελάρχη» του Μεγάρου Μαξίμου έπεσε μετά την παραίτηση του Σταύρου Παπασταύρου από τη θέση του υπουργού Επικρατείας. Ήδη μέχρι σήμερα ο Γιώργος Μυλωνάκης είναι ένας από τους συνδαιτημόνες του πρωινού καφέ στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Γιώργος Μυλωνάκης είναι σταθερά από τους ανθρώπους που συμβουλεύεται και εκτιμά ο πρωθυπουργός.

Αποστολή του Γιώργου Μυλωνάκη να μπορέσει να παίξει βαρυσήμαντο ρόλο για την υλοποίηση του κυβερνητικού έργου.

Εν τω μεταξύ πληθαίνουν οι πληροφορίες που φέρνουν τον Σταύρο Παπασταύρο να αναλαμβάνει επιτελική θέση στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όλα δείχνουν πως ο πρωθυπουργός θέλει να δείξει ότι έχει λάβει το μήνυμα της κοινωνίας και πως θα κινηθεί αποφασιστικά για την επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων γι' αυτό παράλληλα με τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης φέρεται να προχωράει και στις αναγκαίες αλλαγές για την εύρυθμη λειτουργία του κυβερνητικού στρατηγείου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή