Ανασχηματισμός: Οι αμετακίνητοι της κυβέρνησης, οι επιστροφές και μία μετακίνηση στο Μέγαρο Μαξίμου

Ανασύνταξη και αντεπίθεση για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας θα είναι το σύνθημα που αναμένεται να εκπέμψει η κυβέρνηση λίγες ημέρες μετά τις ευρωεκλογές ως απάντηση στο μήνυμα της κοινωνίας. 
Ανασχηματισμός: Οι αμετακίνητοι της κυβέρνησης, οι επιστροφές και μία μετακίνηση στο Μέγαρο Μαξίμου
1'

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την ανακοίνωση του ανασχηματισμού της κυβέρνησης από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Στην πρώτη του συνέντευξη μετά τις ευρωεκλογές, ο κ. Μητσοτάκης έδωσε το στίγμα του ανασχηματισμού. Επίσης, πυκνώνουν οι πληροφορίες πως θα πρόκειται για ένα διευρυμένο ανασχηματισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, από αύριο μέχρι τη Δευτέρα-Τρίτη θα πραγματοποιηθεί ο ανασχηματισμός. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, αναμένονται τέσσερις με πέντε υπουργοί να φύγουν από την κυβέρνηση, ενώ 6-8 υφυπουργοί θα εισέλθουν στη νέα κυβέρνηση.

Αναλυτικά οι αμετακίνητοι:

-Νίκος Δένδιας: Yπουργός Άμυνας

-Μάκης Βορίδης

-Άκης Σκέρτσος

-Παύλος Μαρινάκης

-Γιώργος Γεραπετρίτης: Yπουργός Εξωτερικών

-Άδωνις Γεωργιάδης: Yπουργός Υγείας

Επιπλέον, στην κυβέρνηση παραμένουν, χωρίς να είναι βέβαιο αν αλλάξουν υπουργείο:

-Χρήστος Σταϊκούρας

-Κωστής Χατζηδάκης

-Νίκος Παπαθανάσης

-Νίκη Κεραμέως

-Κυριάκος Πιερρακάκης

-Θεόδωρος Σκυλακάκης

-Δόμνα Μιχαηλίδου

-Βασίλης Κικίλιας.

Την ίδια στιγμή φουντώνουν οι φήμες επιστροφής στην κυβέρνηση για βουλευτές που ήταν υπουργοί στο προηγούμενο υπουργικό συμβούλιο, όπως ο Νότης Μηταράκης και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Τέλος, αναμένεται και προσθήκη του υπουργού στο πλάι του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ υπουργός στην προηγούμενη κυβέρνηση θα εισέλθει ξανά, αλλά στη θέση του υφυπουργού.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή