Λαζαρίδης: Υπήρξαν αστοχίες και λάθη - Ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές προσώπων

Στον απόηχο του αποτελέσματος των ευρωεκλογών και ενόψει του ανασχηματισμού, ο βουλευτής της ΝΔ είπε πως ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει και σε κάποιες αλλαγές προσώπων. 
Λαζαρίδης: Υπήρξαν αστοχίες και λάθη - Ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές προσώπων
1'

Δεν ήταν το αποτέλεσμα που περιμέναμε, περάσαμε κάτω από τον πήχη που είχαμε βάλει, παραδέχθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης μιλώντας στο ACTION24.

Μάλιστα, ο κ. Λαζαρίδης έκανε λόγο για αστοχίες και λάθη.

Σε ό,τι αφορά το διάστημα από εδώ και πέρα, εκτίμησε πως ο πρωθυπουργός θα αναλάβει εκείνες τις πρωτοβουλίες, και ότι προφανώς θα προχωρήσει και σε κάποιες αλλαγές προσώπων.

Επίσης, έλαβε θέση στη συζήτηση αν ο κ. Μητσοτάκης θα στρίψει το τιμόνι προς τα δεξιά. Ο βουλευτής της ΝΔ είπε πως ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να στρίψει ποτέ το τιμόνι προς τα δεξιά, είναι ένας κεντρώος πολιτικός. Όπως εξήγησε, δεν υπάρχει περίπτωση η ΝΔ να πάει προς την πλευρά του Βελόπουλου ή ακροδεξιών κομμάτων, ή προς τη δεξιά πλευρά της Νέας Δημοκρατίας.

Εκτίμησε πως ο κ. Μητσοοτάκης θα πάρει εκείνες τις πρωτοβουλίες που θα κάνει πράξη ότι πήραμε το μήνυμα, αναφερόμενος στα θέματα της ακρίβειας, ασφάλειας, υγείας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή