Λάβρος ο Λοβέρδος κατά... συναδέλφων του: «Κάποιοι βουλευτές της ΝΔ είναι τενεκέδες»

«Είμαι σφόδρα εναντίον των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών. Δεν μπόρεσαν να βγουν με ψήφο και πήγαιναν με το αξίωμα του υπουργού στις περιφέρειες για να εκλεγούν βουλευτές. Αυτό το θεωρώ ανήθικο», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Λοβέρδος μιλώντας στο κανάλι της Βουλής.
Λάβρος ο Λοβέρδος κατά... συναδέλφων του: «Κάποιοι βουλευτές της ΝΔ είναι τενεκέδες»
1'

Μιλώντας στο κανάλι της Βουλής, ο Γιάννης Λοβέρδος τόνισε πως «δυστυχώς το 41% σε πάρα πολλούς στην ΝΔ δημιούργησε αλαζονεία», προσθέτοντας πως «αυτοί οι άνθρωποι καβάλησαν το καλάμι» και διαμηνύοντας πως «αυτοί εύκολα ή δύσκολα θα ξεκαβαληκέψουν».

Στη συνέχεια ο κ. Λοβέρδος, τόνισε πως «υπάρχουν και τενεκέδες στην ΝΔ ανάμεσα στους 158 βουλευτές», ενώ έστρεψε τα πυρά του και κατά εξωκοινοβουλευτικών υπουργών, λέγοντας πως είναι ενάντια σε αυτή την τακτική.

«Είμαι σφόδρα εναντίον των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών. Δεν μπόρεσαν να βγουν με ψήφο και πήγαιναν με το αξίωμα του υπουργού στις περιφέρειες για να εκλεγούν βουλευτές. Αυτό το θεωρώ ανήθικο», σημείωσε.

Ερωτώμενος για «μετεγγραφές» από το ΠΑΣΟΚ στην «γαλάζια παράταξη», τόνισε πως κάποια στελέχη είναι άξια και καλώς έχουν έρθει. Ωστόσο, άφησε αιχμές για στέλεχος που όπως είπε «έβγαινε στα πάνελ μέχρι πέρυσι και διαφωνούσαμε πολιτικά και τη είδα την επομένη των εκλογών σε Γενική Γραμματέα σε υπουργείο».

«Δεν μπορεί να έχω τσακωθεί εγώ πριν ένα μήνα στον αέρα μαζί της και μετά να είναι γραμματέας του Μητσοτάκη», ανέφερε με νόημα, ενώ πρόσθεσε πως το δίλημμα δεξιά ή κέντρο είναι ψευδεπίγραφο, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο «ο λαός το μόνο που μας είπε είναι λύστε τα προβλήματα».

Ο κ. Λοβέρδος διαφώνησε και με την τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη για το εκλογικό αποτέλεσμα περί «Πύρρειο νίκης», λέγοντας στην περίπτωση της κυβέρνησης «τα πράγματα είναι ανατάξιμα».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
16:20ΚΟΣΜΟΣ

Νε