ΠΑΣΟΚ: Βγήκαν τα μαχαίρια - Οι 5 δελφίνοι που θέτουν θέμα ηγεσίας - «Είμαστε άτακτα παιδιά»

Αναταραχή στο ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ: Βγήκαν τα μαχαίρια - Οι 5 δελφίνοι που θέτουν θέμα ηγεσίας - «Είμαστε άτακτα παιδιά»
1'

Συνεχίστηκε και σήμερα το κύμα αμφισβήτησης κατά του Νίκου Ανδρουλάκη από σειρά στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Απαντώντας στη Χαριλάου Τρικούπη που επιχειρεί να κλείσει την πόρτα στην επίσπεσυση των διαδικασιών αλλαγής ηγεσίας, η βουλευτής του κόμματος Νάντια Γιαννακοπούλου είπε πως εσωστρέφεια είναι να συζητάμε έως το 2025 τι πήγε στραβά στις ευρωεκλογές και έκανε λόγο για «δολοφονίες χαρακτήρα». Μάλιστα, χρέωσε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών στον Νίκο Ανδρουλάκη, αναφέροντας ότι αυτό που εκφράζει πήρε 12%. Την ίδια στιγμή καλά κρατάει η κόντρα της με τον Παναγιώτη Δουδωνή, αναφέροντας πως δέχθηκε ανήθικη επίθεση από διορισμένο συνάδελφό της.

Τον Νίκο Ανδρουλάκη έδειξε και ο Παύλος Γερουλάνος.

Τη σκυτάλη πήρε ο πρώην υπουργός Χάρης Καστανίδης, λέγοντας ότι όταν αποτυγχάνει ένας αρχηγός πρέπει να έχει τη φιλοτιμία να υποβάλει την παραίτησή του.

Σε περίπτωση που ανοίξει η διαδικασία για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, έτοιμοι να υποβάλουν υποψηφιότητα απέναντι στον Νίκο Ανδρουλάκη είναι ο Παύλος Γερουλάνος, ο Χάρης Δούκας, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, η Νάντια Γιαννακοπούλου και ο Παύλος Χρηστίδης.

Μέχρι και η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Ευαγγελία Λιακούλη έθεσε θέμα, λέγοντας πως μπορούν να συζητηθούν όλα τα θέματα. «Είμαστε ζωηρά παιδιά, άτακτα παιδιά. Εκφράστηκε αγωνία εκτός από προσωπικές επιδιώξεις» σημείωσε.

Σκωπτικά σχολίασε τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας για ατελείωτο δελφινάριο.

Ορόσημο για τις εξελίξεις θα είναι η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στο τέλος του μήνα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή