Μαρινάκης: «Οι ανασχηματισμοί δεν προαναγγέλλονται, είναι αποκλειστικό προνόμιο του Πρωθυπουργού»

«Πολλοί από τους ψηφοφόρους μας ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα με την αποχή στις ευρωεκλογές», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, επαναλαμβάνοντας για τις πληροφορίες περί ανασχηματισμού ότι «δεν γνωρίζω κάτι ακόμη».

Μαρινάκης: «Οι ανασχηματισμοί δεν προαναγγέλλονται, είναι αποκλειστικό προνόμιο του Πρωθυπουργού»
EUROKINISSI.
1'

«Πρέπει να προβληματιστούμε πώς πολιτευόμαστε και τι αντιπροτείνει η αντιπολίτευση. Η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, κρατά καιρό και αντιμετωπίζεται με τον καλύτερο τρόπο ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι συνέπειες», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, υπογραμμίζοντας παράλληλα για το φλέγον ζήτημα του επικείμενου ανασχηματισμού του κυβερνητικού σχήματος ότι «δεν προαναγγέλλονται, είναι αποκλειστικό προνόμιο του Πρωθυπουργού και δεν γνωρίζω κάτι ακόμη», σε σημερινή (14/06) συνέντευξη στον ΑΝΤ1.

«Ο Πρωθυπουργός αξιολογεί τα πρόσωπα και στο τέλος, ο ελληνικός λαός. Αν το αποτέλεσμα που τάζεις, είναι ανέφικτο, τότε είσαι καταδικασμένος να αποτύχεις. Δεν κάναμε κάτι τέτοιο. Αν τάζαμε την εξαφάνιση της ακρίβειας, θα ήμασταν πολιτικοί απατεώνες. Υπάρχει αποτέλεσμα στις πολιτικές μας, το οποίο ορίζεται στη μείωση των συνεπειών και την αποκλιμάκωση του δείκτη του πληθωρισμού. Η μείωση των τιμών θα είναι το επόμενο βήμα, μήνα – μήνα προσπαθούμε να έχουμε καλύτερες επιδόσεις.

Στην οικονομία, τα επιδόματα πρέπει να αναπροσαρμοστούν και να λειτουργούν υπέρ της αύξησης των εισοδημάτων. Τώρα, που η κρίση φεύγει, θα δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση σε μόνιμα μέτρα, αλλά την κατάλληλη χρονική στιγμή. Ακόμη πρέπει να γίνουν πολλά. Η εντολή είναι: Περισσότερο γκάζι, λιγότερο φρένο», επεσήμανε ακόμη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή