ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης έτοιμος να σηκώσει το γάντι - Η παρέμβαση Δούκα καταλύτης εξελίξεων

Σε εσωκομματικές εξελίξεις φαίνεται πως οδηγείται το ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης έτοιμος να σηκώσει το γάντι - Η παρέμβαση Δούκα καταλύτης εξελίξεων
1'

Εν αναμονή της κυριακάτικης παρέμβασης του δημάρχου Αθηναίων για το μέλλον της κεντροαριστεράς και του ενδεχομένου να μπει στην κούρσα διαδοχής για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, επιμένουν οι διαρροές που φέρουν τον Νίκο Ανδρουλάκη να σηκώνει το γάντι έναντι των αμφισβητιών του και να οδηγεί το κόμμα σε εσωκομματικές διαδικασίας ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι. Όπως μεταδόθηκε στο ACTION24, διαρροές από τη Χαριλάου Τρικούπη αναφέρουν πως ο Ανδρουλάκης είναι έτοιμος για απάντηση με εκλογές ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι.

Οι πληροφορίες για επίσπευση των διαδικασιών για εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ με τις κάλπες να στήνονται ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι, κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες, καθώς η εσωκομματική θύελλα κάθε ημέρα που περνάει «φουντώνει» όλο και περισσότερο.

Οι εισηγητές της πρότασης αυτής υποστηρίζουν πως επισπεύδοντας τις διαδικασίες, τόσο σε ό,τι αφορά στη σύγκληση συνεδρίου όσο και για εκλογές για την ηγεσία, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο ενόψει της επόμενης εθνικής εκλογικής αναμέτρησης και το κόμμα να οδηγηθεί σε αυτές ενωμένο.

Εξελίξεις αναμένεται να σηματοδοτήσει η κυριακάτικη συνέντευξη του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα για το μέλλον της Κεντροαριστεράς. Θα βάλει ένα πολιτικό πλαίσιο και θα καταθέσει έναν οδικό χάρτη επανεκκίνησης της Κεντροαριστεράς, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε στο ACTION24 ο δημοσιογράφος Γιώργος Πιέρρος.

Με την παρέμβασή του, ο Χαρης Δούκας θα βάλει τον ευατό του στην κούρσα διαδοχής του ΠΑΣΟΚ μόλις ανοίξει η σχετική διαδικασία, ωστόσο θέλει να σηματοδοτήσει κάτι ευρύτερο και όχι στο στενό κομματικό χώρο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή