Κόντρα Πέτρου Παππά με Θεανώ Φωτίου: «Δώστε πίσω τις έδρες - Εσείς δεν θα εκλεγείτε»

Όλα όσα συνέβησαν στον τηλεοπτικό αέρα με την κόντρα μεταξύ των βουλευτών Πέτρου Παππά και Θεανώς Φωτίου
Κόντρα Πέτρου Παππά με Θεανώ Φωτίου: «Δώστε πίσω τις έδρες - Εσείς δεν θα εκλεγείτε»
1'

Άγρια κόντρα ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Παππά και της βουλευτή της Νέας Αριστεράς, Θεανώς Φωτίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος ζήτησε το σχόλιο της κ. Φωτίου, αναφορικά με τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι «εσείς της Νέας Αριστεράς, δεν είστε νομιμοποιημένοι να κατέχετε τις έδρες σας».

Από την πλευρά της, η Θεανώ Φωτίου είπε ότι: «Αυτό να μην το λένε οι άνθρωποι, οι οποίοι έχασαν το 37% της δύναμής τους, σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση».

Τότε, παρενέβη ο Πέτρος Παππάς ρωτώντας «ποιο 37%, κυρία Φωτίου;», με την κυρία Φωτίου να απαντά «σε ψήφους». Ο κύριος Παππάς στη συνέχεια είπε ότι «το 2,4% δεν νομιμοποιεί κανένα κόμμα να κατέχει έδρες», για να προσθέσει «φέρτε τις έδρες πίσω».

Ο κ. Παππάς εξαπέλυσε κατηγορίες έναντι της Νέας Αριστεράς ότι «εσείς διασπάσατε τον ΣΥΡΙΖΑ, ενισχύετε την Ελληνική Λύση, σας τοποθέτησε ο ελληνικός λαός εκεί όπου έπρεπε: στο 2,4% και στις επόμενες εκλογές στην ανυπαρξία», με την κυρία Φωτίου να απαντά ότι «στην περιφέρειά σας ήρθατε τέταρτος, δεν θα εκλεγείτε στις επόμενες εκλογές».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή