Κόντρα Πέτρου Παππά με Θεανώ Φωτίου: «Δώστε πίσω τις έδρες - Εσείς δεν θα εκλεγείτε»

Όλα όσα συνέβησαν στον τηλεοπτικό αέρα με την κόντρα μεταξύ των βουλευτών Πέτρου Παππά και Θεανώς Φωτίου

Άγρια κόντρα ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Παππά και της βουλευτή της Νέας Αριστεράς, Θεανώς Φωτίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος ζήτησε το σχόλιο της κ. Φωτίου, αναφορικά με τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι «εσείς της Νέας Αριστεράς, δεν είστε νομιμοποιημένοι να κατέχετε τις έδρες σας».

Από την πλευρά της, η Θεανώ Φωτίου είπε ότι: «Αυτό να μην το λένε οι άνθρωποι, οι οποίοι έχασαν το 37% της δύναμής τους, σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση».

Τότε, παρενέβη ο Πέτρος Παππάς ρωτώντας «ποιο 37%, κυρία Φωτίου;», με την κυρία Φωτίου να απαντά «σε ψήφους». Ο κύριος Παππάς στη συνέχεια είπε ότι «το 2,4% δεν νομιμοποιεί κανένα κόμμα να κατέχει έδρες», για να προσθέσει «φέρτε τις έδρες πίσω».

Ο κ. Παππάς εξαπέλυσε κατηγορίες έναντι της Νέας Αριστεράς ότι «εσείς διασπάσατε τον ΣΥΡΙΖΑ, ενισχύετε την Ελληνική Λύση, σας τοποθέτησε ο ελληνικός λαός εκεί όπου έπρεπε: στο 2,4% και στις επόμενες εκλογές στην ανυπαρξία», με την κυρία Φωτίου να απαντά ότι «στην περιφέρειά σας ήρθατε τέταρτος, δεν θα εκλεγείτε στις επόμενες εκλογές».