Νάντια Γιαννακοπούλου κατά Ανδρουλάκη: Δεν είμαι υπάλληλος να με απολύσεις

Σοβαροί τριγμοί στο ΠΑΣΟΚ 
Νάντια Γιαννακοπούλου κατά Ανδρουλάκη: Δεν είμαι υπάλληλος να με απολύσεις
1'

Καυστική ήταν η απάντηση της Νάντιας Γιαννακοπούλου προς τον Νίκο Ανδρουλάκη κατά τη σημερινή συνεδρίαση των οργάνων του ΠΑΣΟΚ.

«Αρχικά θέλω να τονίσω, και με αφορμή τη συνέντευξη του Προέδρου στην ΕΡΤ, ότι στο χώρο του ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν απαγορεύτηκε, ούτε δαιμονοποιήθηκε, ούτε απειλήθηκε με διαγραφές η διαφορετική άποψη. Με συνωμοσιολογία, φραστικές επιθέσεις, ανθρωποφαγία και απειλές διαγραφών το ΠΑΣΟΚ δεν θα πάει μπροστά.

Δεν προλάβαμε να συζητήσουμε και ήδη ακούσαμε για ρεσάλτα, τυχοδιωκτισμούς και συντονισμένες ή δήθεν προσχεδιασμένες παρεμβάσεις από την βραδιά των εκλογών.

Μάλλον θεωρείται ότι θα λειτουργήσω εγώ ή και άλλοι σύντροφοι υπό καθεστώς φόβου και αυτολογοκρισίας. Θλίβομαι για αυτές τις κουβέντες. Όπως θλίβομαι όταν κάθε άποψη αντιμετωπίζεται ως διασάλευση της ενότητας για να κεντριστούν ευαίσθητα αντανακλαστικά μέρους της βάση μας. Όπως και εξεγείρομαι, όταν λέγεται ότι όποιος έχει διατυπώσει κριτική περίπου προσπαθεί να κρύψει, να καλύψει την βαριά ήττα της Ν.Δ. Τι να πω…

Προσωπικά αισθάνομαι θιγμένη, προσβεβλημένη και ζητάω από όλα τα μέλη της Κ.Ο και του Πολιτικού Συμβουλίου να πάρουν θέση για αυτές ακριβώς τις αχαρακτήριστες συμπεριφορές. Πρόεδρε, επειδή είπες ότι δεν θα δεχτείς τοξικό λόγο, θέλω ευθέως να σου πω, ότι η δική σου συμπεριφορά στην συνέντευξη με ευθεία επίθεση κατά πάντων ήταν και αντιθεσμική και τοξική.»

«Δεν είμαι υπάλληλος για να φοβάμαι απόλυση. Το ΠΑΣΟΚ δεν προχώρησε ποτέ ως κόμμα νεκρικής σιωπής και δημοκρατικού συγκεντρωτισμού» τόνισε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή