ΣΥΡΙΖΑ - Πήρε «φωτιά» το Χ: Οι αιχμές Μωραΐτη, το σχόλιο Ζαχαριάδη και το τιτίβισμα Πολάκη

Οι αναρτήσεις τους στην πλατφόρμα Χ δείχνουν ότι στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει εκρηκτική ατμόσφαιρα

Συνεχίζονται οι «αναταράξεις» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ιδίως μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις, μέσω των social media, του στιχουργού Νίκου Μωραΐτη, ο οποίος στηρίζει τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη. Οι αναρτήσεις στο Χ δίνουν και παίρνουν ενώ δεν λείπουν και τα αιχμηρά υπονοούμενα.

«Πόσο πιο κανονικά θα ήταν όλα αν ο καθένας ήταν στον χώρο όπου ανήκει:
Ο Σπίρτζης, ο Θεοχαρόπουλος και ο Τεμπονέρας στο ΠΑΣΟΚ.
Ο Ζαχαριάδης και ο Φλαμπουράρης στη ΝεΑρ.
Η Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος και η Λιάνα Κανέλλη στη ΝΔ.
Και ο Γιώργος Τσίπρας σπίτι του», ήταν η ανάρτηση του Νίκου Μωραΐτη».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Ζαχαριάδης σχολίασε: «Πόσο πιο κανονικά θα ήταν όλα αν ο καθένας ήταν στον χώρο όπου ανήκει, ο Νίκος Μωραΐτης πετυχημένος στιχουργός και δημιουργικός καλλιτέχνης».

Συμπλήρωσε πως: «Με την πολιτική γεωγραφία δεν τα πάει και τόσο καλά, είναι σαφές ότι δεν γνωρίζει πρόσωπα, πράγματα και ιστορικές διαδρομές».

Θέση όμως πήρε και ο Παύλος Πολάκη, ο οποίος ενίσχυσε τον Νίκο Μωραΐτη αναφέροντας πως: «Όντως Κωστα η ιστορια εγραψε πως αν δεν ειχες ερθει σε συννενοηση με τους μετεπειτα αποστατησαντες το περασμενο καλοκαιρι, σημερα θα ειχαμε δημαρχο Αθηναιων το Νικο Παππα και οχι ευρωβουλευτη» σχολίασε ο Βουλευτης Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας συνέχεια στην επίθεση των υποστηρικτών του Στέφανου Κασσελάκη κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.