Ενημέρωση από τον Παύλο Μαρινάκη: Να πάει στη Δικαιοσύνη ο Κασσελάκης

Όσα αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ενημέρωση από τον Παύλο Μαρινάκη: Να πάει στη Δικαιοσύνη ο Κασσελάκης
Eurokinissi
1'

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη.

Αρχικά αναφέρθηκε στην νέα αξιολόγηση του ΟΟΣΑ, και είπε πως έχουν καλυφθεί το 89% των συστάσεων.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για τις πυρκαγιές και για τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Είπε ότι μόνο χθες έγιναν 61 συλλήψεις.

Για τις καταγγελίες Κασσελάκη είπε:

«Κάθε σοβαρή καταγγελία για να έχει αξιοπιστία πρέπει να διατυπώνεται στις αρμόδιες αρχές. Πολιτική μόνο μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με εκτόξευση αιτιάσεων δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Αν ο κ. Κασσελάκης έχει κάτι περισσότερο, να τα πάει στη Δικαιοσύνη. Δεν μπορούμε να προσπεράσουμε πως με τον πλέον κυνικό τρόπο είπε στους πολίτες πως τελικά δεν έχουμε πρόγραμμα, ελάτε να το φτιάξουμε από την αρχή»

Για τις τιμές ηλεκτρικής ενέργειες:

«Παρατηρούμε τις αλλαγές την τιμή της χονδρεμπορικής, είναι δεδομένο πως αν φτάσουμε σε μεγάλα επίπεδα, θα επέμβουμε»

Για την νέα κυβέρνηση των Σκοπίων είπε πως δεν δείχνει να σέβεται το erga omnes και πως η Ελλάδα παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Για τις δηλώσεις Αποστολάκη: «Σοβαρές καταγγελίες γίνονται με τον τρόπο που ορίζει ο νόμος. Αυτές οι καταγγελίες που δεν υποτιμούμε είναι δουλειά άλλων εξουσιών και όχι της κυβέρνησης»,

Παρακολουθήστε ζωντανά:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή