Κικίλιας: Πολύ σωστά ο Πρωθυπουργός συγκαλεί την ΚΟ - Είμαστε μια δημοκρατική παράταξη που δυναμώνει

Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας μίλησε για το συμβούλιο της κοινοβουλευτική ομάδας της Νέας Δημοκρατίας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα (26/06).
Κικίλιας: Πολύ σωστά ο Πρωθυπουργός συγκαλεί την ΚΟ - Είμαστε μια δημοκρατική παράταξη που δυναμώνει
EUROKINISSI.
1'

«Είναι πολύ υγιές να συζητάμε μεταξύ μας, να προτείνονται πράγματα, και να αφουγκράζεται και να ακούει ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της παράταξης μας τους βουλευτές, γιατί οι βουλευτές δίνουν μεγάλη μάχη σε όλη την Ελλάδα. Μόνο καλό, θετικό βλέπω σε αυτό», υπογράμμισε ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας αναφερόμενος στη σημερινή σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Mega.

Ο κ. Κικίλιας τόνισε ότι με δυο πολέμους στην καρδιά της Ευρώπης, ενεργειακή κρίση, πληθωρισμό και τεράστιες πιέσεις στην καθημερινότητα, ο μέσος Έλληνας, η μέση ελληνική οικογένεια και η λαϊκή τάξη πιέζονται οικονομικά, ενώ και άλλα ζητήματα, όπως αυτό της ασφάλειας, αλλά και θέματα προσανατολισμού της παράταξης είναι σωστό να συζητούνται.

«Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί το κάνει αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή αν θα έπρεπε να το κάνει, να συγκαλέσει ή όχι και αν θα πρέπει να μιλήσουν οι βουλευτές. Πολύ καλά κάνει ο Πρωθυπουργός και συγκαλεί την Κοινοβουλευτική Ομάδα και πολύ σωστό είναι οι συνάδελφοι και εγώ να μπορούμε να τοποθετηθούμε σε θέματα ιδεολογίας, σε θέματα πολιτικά, στο τι μας κόστισε στις ευρωεκλογές, στο τι πιστεύουμε ότι πρέπει να αλλάξει, πως πρέπει να ενισχυθεί περαιτέρω η παράταξή μας. Είμαστε ένα δημοκρατικό κόμμα, μια παράταξη ανοιχτή, μια παράταξη η οποία προσπαθεί να δυναμώνει, άντεξε μέσα στα μνημόνια, άντεξε μέσα στην κρίση. Βλέπετε τι γίνεται στα υπόλοιπα κόμματα, είναι υπό διάλυση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κικίλιας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή