Αλλαγή «ρότας» από Αποστολάκη για το «μαύρο χρήμα» στον ΣΥΡΙΖΑ

Τα... μαζεύει ο Ευάγγελος Αποστολάκης για τα μαύρα χρήματα στα πολιτικά κόμματα
Αλλαγή «ρότας» από Αποστολάκη για το «μαύρο χρήμα» στον ΣΥΡΙΖΑ
2'

Αλλάζει «πλεύση» μετά τη «θύελλα» που προκλήθηκε μετά την τοποθέτηση του περί ύπαρξης «μαύρου χρήματος», ο Ευάγγελος Αποστολάκης, ανασκευάζοντας -μερικώς- τα όσα είπε σε συνέντευξη του στα «Παραπολιτικά 90,1».

Σε διάλογο που είχε με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτήθηκε αν είπε σε κάτι ψέματα. «Εντάξει, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει, αλλά δεν υπάρχουν κόμματα, πιστεύω στην Ελλάδα που να μην, κάποιος να τα ενισχύει», ανέφερε επί του επίμαχου θέματος.

«Εκτιμώ, εγώ λέω φαντάζομαι, ούτε ότι το ξέρω, ούτε ότι τα έχω διαχειριστεί. Για τους άλλους. Ο ΣΥΡΙΖΑ υποτίθεται ότι είναι πέραν πάσης υποψίας σε αυτά. Αφού δεν χρωστάει, δεν … δεν υπάρχει θέμα. Εγώ λέω φαντάζομαι δεν είπα ούτε το ξέρω ούτε τα έχω διαχειριστεί λέω για τους άλλους. Αφού δε χρωστάει, δεν κάνει, δεν υπάρχει θέμα. Απλά γενικά σαν λογική, εκτιμά κανείς ότι όλα τα κόμματα ενισχύονται. Τώρα με ποιο τρόπο, οι αρχηγοί, οι φίλοι…», σημείωσε ο πρώην υπουργός Άμυνας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, οκ, δεν έχω αντιληφθεί να έχει πάρει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παίρνουν τα κόμματα, και δεν γίνονται καμπάνιες και να ενισχυθούν τα κόμματα. Ή τουλάχιστον αν γίνεται, θα έπρεπε να γίνεται με θεσμοθετημένο τρόπο, να μπορεί να κάνει κάποιος χορηγία με διαδικασία να φαίνεται αυτός που τα δίνει και αυτός που τα παίρνει», συμπλήρωσε.

Σχολιάζοντας τα περί σύγκρουσης του Στέφανου Κασσελάκη με τον Αλέξη Τσίπρα, τόνισε πως «δεν βλέπω να υπάρχει κόντρα και διάθεση κόντρας μεταξύ Κασσελάκη και Τσίπρα, καταρχήν δεν συμφέρει κανένα. Ούτε τον ένα ούτε τον άλλο».

Μάλιστα, ανέφερε ότι ενδεχομένως η παρεξήγηση να οφείλεται στο γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν χρησιμοποιεί ακόμα τέλεια τα ελληνικά του, αλλά μαθαίνει γρήγορα. «Δεν υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να πει κάτι και τον Τσίπρα τουλάχιστον σε αυτά τα θέματα» σημείωσε στη συνέχεια.

Ως προς την αποχώρηση Τεμπονέρα-Κοτσακά-Τσιόκα από τα όργανα, είπε: «Δεν είναι ευχάριστα αυτά, το να φεύγουν άνθρωποι δεν είναι καλό, και ούτε πρέπει να το επιδιώκει κανείς, αλλά από την άλλη μεριά, όταν δεν συμφωνεί όταν χαρακτηρίζει κάποιες κινήσεις λάθος, όταν ξέρω ’γώ δεν τον εμπνέει δεν τον εκφράζει αυτό που είναι. Εγώ δεν είμαι της άποψης ούτε να τους διώχνεις, ούτε να τους διαγράφεις αλλά πρέπει να υπάρχει μια παράλληλη φιλοσοφία, ή είμαστε σε μια γραμμή που αποφασίζουμε ή ο καθένας λέει και κάνει τα δικά του».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή