Ευθυμίου: Ο Ανδρουλάκης πρέπει να προσφύγει στη βάση για εκλογή αρχηγού

Την ανάγκη επανεκκίνησης του ΠΑΣΟΚ και ανανέωσης της ηγεσίας του, υπογράμμισε ο πρώην υπουργός και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος. 
Ευθυμίου: Ο Ανδρουλάκης πρέπει να προσφύγει στη βάση για εκλογή αρχηγού
1'

Αιχμές στον Νίκο Ανδρουλάκη και στον τρόπο λειτουργίας του ΠΑΣΟΚ άφησε ο πρώην υπουργός Πέτρος Ευθυμίου μιλώντας στο ACTION24. Υποστήριξε πως τα όργανα του κόμματος ήταν σε μια υψηλή αδράνεια και ότι δεν υπήρχε συλλογικότητα.

Είπε πως ήταν αρνητικό που ο κ. Ανδρουλάκης μίλησε για τυχοδιώκτες και διαγραφές. Τη χαρακτήρισε άτυχη στιγμή και είπε πως θέλει να πιστεύει ότι δεν θα επαναληφθεί.

Γνωστοποίησε πως πρότεινε στον Νίκο Ανδρουλάκη να λάβει ο ίδιος την πρωτοβουλία για να υπάρξει προσφυγή στη βάση για εκλογή αρχηγού. Εξέφρασε την ευχή η πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη την Κυριακή να είναι προσφυγή στη λαϊκή βάση.

Σημείωσε δηκτικά πως όταν θες να αναμετρηθείς με τον Ανδρέα Παπανδρέου, πρέπει να ξέρεις ότι αναμετράσαι με ένα γίγαντα.

Σχολιάζοντας την κίνηση του Μανώλη Χριστοδουλάκη να καλέσει τον Χάρη Δούκα να υποβάλει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, είπε πως δείχνει ωριμότητα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή