Την Κυριακή ανοίγει τα χαρτιά του ο Χάρης Δούκας

«Να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ μεγάλη δύναμη» τόνισε ο Χάρης Δούκας
Την Κυριακή ανοίγει τα χαρτιά του ο Χάρης Δούκας
Αρχείου - In Time
2'

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας τόνισε ότι την Κυριακή θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τη θέση της προεδρίας στο ΠΑΣΟΚ.

«Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε πολύ σημαντική δουλειά, ωστόσο δεν πήγαμε ένα βήμα πιο πέρα. Με αυτούς τους ρυθμούς θα γίνουμε κυβέρνηση το 2050», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Δούκας. Πρόσθεσε ότι «ξεκίνησε ένας κύκλος επιβίωσης για το ΠΑΣΟΚ, τώρα πρέπει να πάμε σε έναν κύκλο υπέρβασης».

«Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ενώσει», συμπλήρωσε ο ίδιος αναφορικά με τα σενάρια Κεντροαριστεράς. «Το ΠΑΣΟΚ είναι ο χώρος που θα μπορούσε να δημιουργήσει τις βάσεις για τη μεγάλη, ευρεία κεντροαριστερή παράταξη».

Πρόσθεσε πως «καλούμε τους πολίτες να έρθουν στο ΠΑΣΟΚ».

«Σε οποιαδήποτε εξέλιξη δεν θα αφήσω τον Δήμο της Αθήνας», επανέλαβε ο Χάρης Δούκας. «Ο χώρος μου και η χώρα μου δεν έχει χρόνο», εξήγησε αμέσως μετά αναφορικά με τη χρονική συγκυρία στην οποία αποφασίζει να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ.

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του στον Δήμο κατά τους τελευταίους έξι μήνες, εστιάζοντας στην πράσινη εικόνα της Αθήνας.

«Δεν έχει σημασία πόσο χρόνο διαθέτεις στη μία καρέκλα ή στην άλλη, αλλά το τι κάνεις», είπε αμέσως μετά.

Αναφορικά με τον Νίκο Ανδρουλάκη, εξήγησε πως «με στήριξε και νομίζω πως τον έχω στηρίξει κι εγώ. Η φιλία δεν είναι δουλεία, προϋποθέτει ελευθερία να λέμε την άποψή μας. Έχω ηθική υποχρέωση να λέω και να κάνω ότι πιστεύω ότι είναι καλό. Και κρίνομαι όπως όλοι». «Δεν είμαστε μια παρέα, έχουμε ευθύνη», είπε χαρακτηριστικά κλείνοντας ο Χάρης Δούκας.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή