Πάνος Ρήγας: Να προσέχουν Ραγκούσης και Αποστολάκης

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με διάφορες τοποθετήσεις στελεχών 
Πάνος Ρήγας: Να προσέχουν Ραγκούσης και Αποστολάκης
EUROKINISSI
1'

Συνεχίζεται η κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ με την κατάσταση να παραμένει ρευστή.

Μετά τις πρωινές δηλώσεις του Γιάννη Ραγκούση κατά του Στέφανου Κασσελάκη, ο πρώην Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας, απάντησε καλώντας τον να είναι πιο προσεκτικός στις τοποθετήσεις του για έναν χώρο που τον υποδέχθηκε.

Επισήμανε ακόμη σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις Αποστολάκη πως καλύτερα θα ήταν κάποιος να μη μιλάει αν δεν γνωρίζει.

Επίσης χαρακτήρισε άτοπο το κείμενο των 87, καθώς όπως είπε, την ώρα που δημοσιεύτηκε είχε ήδη ανακοινωθεί ότι θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή.

«Θα σας πω όλα τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος έχουν κάτι σημαντικό στο μυαλό τους: πώς θα είμαστε πειστικοί για την επόμενη μέρα», ανέφερε μιλώντας στο Status FM.

Σχετικά με τα οικονομικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ και την αναστολή κυκλοφορίας του καθημερινού φύλλου της "Αυγής" είπε: «Δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Όλοι γνωρίζουν από το 2022 ότι θα έπρεπε να προχωρήσουμε σε αυτές τις αναδιαρθρώσεις».

Επίσης απέκλεισε το ενδεχόμενο ύπαρξης "μαύρων χρημάτων" και ισχυρίστηκε πως τα έσοδα του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ είναι γνωστά: από τις συνδρομές των μελών και την κομματική επιχορήγηση. «Έχουμε ένα πρόβλημα ρευστότητας», σημείωσε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή