Στέφανος Κασσελάκης: Ανοιχτή επίθεση κατά Τσίπρα με γράψε... σβήσε

Στέφανος Κασσελάκης: Η αρχική ανάρτηση ανέβηκε αρχικά στο Χ  στη συνέχεια... κατέβηκε για να ξαναεμφανιστεί διορθωμένη σχεδόν μία ώρα αργότερα στο Facebook
Στέφανος Κασσελάκης: Ανοιχτή επίθεση κατά Τσίπρα με γράψε... σβήσε
2'

Με ένα απίστευτο κρεσέντο κατά του Αλέξη Τσίπρα τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπέλυσε νέα επίθεση στον ιστορικού ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ μέσω social media στις ωστόσο λίγο αργότερα κατέβασε την ανάρτηση στο Χ για να την... ανεβάσει ξανά στο Facebook λίγο αργότερα!

Στην ανάρτηση ο κ Κασσελάκης καλεί τον κ. Τσίπρα να «έρθει και να αναλάβει» αλλιώς να σταματήσει να τον υπονομεύει, ενώ με φόντο την παύση της έκδοσης του καθημερινού φύλλου της Αυγής αναφέρεται και στα οικονομικά του κόμματος.

Η πρώτη ανάρτηση στο Χ έγινε στις 00:33, όμως σχεδόν μία ώρα όμως αργότερα το κείμενο ξανανέβηκε, αφού πρώτα είχε κατέβει, με αρκετές διορθώσεις στο Facebook, γεγονός που προκάλεσε ποικίλα σχόλια και παρατηρήσεις....

448702999_445263138289180_2199030225003408179_n.jpg
2.jpg

Η ίδια όμως ανάρτηση εμφανίστηκε μία σχεδόν ώρα αργότερα στο Facebok χωρίς τη φράση «σταμάτα να με υπονομεύεις»

Ηχηρή απάντηση από κύκλους του Τσίπρα

Στον απόηχο του λουκέτου που έβαλε ο Στέφανος Κασσελάκης στο καθημερινό φύλλο της εφημερίδας «Αυγή» απαντούν κύκλοι του Αλέξη Τσίπρα. Συγκεκριμένα, η Κουμουνδούρου διέρρεε τις τελευταίες ώρες ότι μόνο τρεις από τους 87 βοήθησαν οικονομικά την εφημερίδα, στοχοποιώντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι δεν προσέφερε βοήθεια, τη στιγμή που ο ίδιος απουσίαζε σε προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό και ειδικότερα στην Κωνσταντινούπολη, όπου είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον δήμαρχο Εκρέμ Ιμάμογλου.

Οι κύκλοι του Αλέξη Τσίπρα απαντούν ότι ο πρώην πρωθυπουργός φυσικά και θα συμβάλει οικονομικά στους δημοσιογράφους της εφημερίδας μόλις επιστρέψει. Μάλιστα, πληροφορίες του newsbomb.gr αναφέρουν πως το email για την οικονομική ενίσχυση των κομματικών ΜΜΕ, εστάλη στους βουλευτές του κόμματος την Τετάρτη, 26/07, στις 22.00. Αντίθετα, στο email του Αλέξη Τσίπρα, έφτασε από τη γραμματεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, σχεδόν 24 ώρες αργότερα - όταν και ο πρώην πρωθυπουργός βρισκόταν στο Στρασβούργο.

Χαρακτηριστικά οι κύκλοι του Αλέξη Τσίπρα αναφέρουν πως «Η αγωνία των εργαζομένων στα ΜΜΕ του κόμματος δεν μπορεί να γίνεται φθηνό εμπόρευμα για εσωκομματική κατανάλωση. Οι διαρροές ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν ανταποκρίθηκε σε μια επιστολή που έλαβε μόλις 24 ώρες πριν και ενώ βρίσκεται στο εξωτερικό φανερώνουν τη χυδαιότητα με την οποία οι υπεύθυνοι χειρίζονται ευαίσθητα ζητήματα. Ο Αλέξης Τσίπρας θεωρεί αυτονόητο ότι μόλις επιστρέψει θα συμβάλει στην οικονομική ενίσχυση της Αυγής. Δεν πρόκειται όμως να συμβάλει σε παιχνίδια με τις ζωές τους».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή