Πέτρος Παππάς: Ανοιχτό κάλεσμα Κασσελάκη στον Τσίπρα για να πάμε αλλιώς

Νέες ομοβροντίες στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την χθεσινοβραδινή παρέμβαση 
Πέτρος Παππάς: Ανοιχτό κάλεσμα Κασσελάκη στον Τσίπρα για να πάμε αλλιώς
2'

Το πρώτο σχόλιο για την βραδινή ταραχή που προκάλεσε η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη στοχοποιώντας τον Αλέξη Τσίπρα, ήρθε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Παππά.

«Εγώ θα μιλήσω για ανοιχτό κάλεσμα Κασσελάκη στον Τσίπρα για να πάμε αλλιώς», απάντησε όταν ρωτήθηκε αν πρόκειται για επίθεση του νυν κατά του τέως προέδρου του κόμματος.

«O Κασσελάκης ήταν ξεκάθαρος: Τέλος στα παιχνίδια, τέλος στο νοσηρό κλίμα. Υπάρχει νοσηρό κλίμα κύκλων και διαρροών που πρέπει να ξεκαθαρίσει», είπε επίσης προσθέτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πάσχει από τη νόσο της διχόνοιας.

Επιπλέον ο κ. Παππάς είπε ότι η απόφαση που ελήφθη για την «Αυγή» πάρθηκε επειδή ο «κόμπος έφτασε στο χτένι».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού πρώτα προχώρησε σε μια προκλητική ανάρτηση στο X, με την οποία ενέτασσε τον προκάτοχο του στους κατά φαντασίαν «υπονομευτές» που βρίσκονται εντός της Κουμουνδούρου, αναίρεσε μέσα σε λίγα λεπτά τα όσα έγραψε, πετώντας, ωστόσο, το μπαλάκι προς τον Αλέξη Τσίπρα.

Ενώ βρίσκεται στο «Μεγάλο Μήλο» του δυτικού ημισφαιρίου, ξεκίνησε τις επιθέσεις περί δήθεν «μαύρου χρήματος» στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ, πριν αυτός αναλάβει τα ηνία του.

Από εκεί, τα ξημερώματα του Σαββάτου, επιτέθηκε με σκαιό τρόπο εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, από τον οποίο ζήτησε «να σταματήσει να τον υπονομεύει» (!) μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Αν και η εν λόγω διατύπωση έμεινε στον διαδικτυακό αέρα για ελάχιστα λεπτά, έγινε αμέσως αντιληπτή. Στη συνέχεια, επανήλθε με νέα ανάρτηση, σε άλλο κοινωνικό δίκτυο, έχοντας απαλείψει την επίμαχη φράση, αλλά με σαφή συγκρουσιακή διάθεση.

Προφανώς σε μια ώρα που πρώην πρωθυπουργός θα ήταν αδύνατο να απαντήσει. Προφανώς μια μέρα που έλειπε εκτός Ελλάδας - κάτι που δείχνει ότι δεν τολμά να πράξει κάτι τέτοιο όσο βρίσκεται στη χώρα μας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή