Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο Παύλος Πολάκης θα με πληρώνει κάθε φορά που γράφει λαδέμπορα»

Έτοιμος να καταθέσει μήνυση και αγωγή στον Παύλο Πολάκη είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης 
Άδωνις Γεωργιάδης
Γιατί θα καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά του Παύλου Πολάκη ο Άδωνις Γεωργιάδης
INTIME NEWS
1'

Μήνυση και αγωγή κατά του Παύλου Πολάκη είναι έτοιμος να καταθέσει ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπως τόνισε μιλώντας στο Action24.

«Δεν μπορώ να τσακώνομαι συνέχεια με τον κ. Πολάκη, το θεωρώ χάσιμο χρόνου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας που στρέφεται νομικά κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού για τα όσα είχε πει σχετικά με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Με έψαχνε τέσσερα χρόνια η κυρία Τουλουπάκη, και όπως ξέρετε δεν βρέθηκε τίποτα, αρχειοθετήθηκε η υπόθεση από τον εισαγγελέα... Αυτό το ύφος του Πολάκη, αυτά τα "λαδέμπορα", αρχίζει και με ενοχλεί και αισθητικά. Εντάξει, είναι πολιτικός μου αντίπαλος. Τι θα έπρεπε να κάνω εγώ δηλαδή; Να απαντάω στο Twitter "έλα μαφιόζε"; Έτσι θα γίνεται η κουβέντα των πολιτικών στην Ελλάδα;... Θα αιτηθώ να με πληρώνει κάθε φορά που γράφει λαδέμπορα. Τουλάχιστον, να το γράφει, να πληρώνομαι. Να το ευχαριστιέται κι ο Παύλος, να παίρνω κι εγώ τα λεφτάκια μου. Θα τελειώσει αυτή η χαβούζα στην πολιτική», συμπλήρωσε.

Για τη συζήτηση που έχει ανοίξει σχετικά με το «μαύρο» χρήμα από την ανάρτηση Κασσελάκη, ο υπουργός Υγείας υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Κασσελάκης «εκτελεί ένα είδος εκβιασμού στον Τσίπρα. «Αντιλαμβάνομαι ότι θεωρεί πως ο Τσίπρας είναι ενεχόμενος σε κάποια κίνηση ανατροπής του», πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή