«Αιχμές» Βασιλειάδη κατά Κασσελάκη: «Δεν είναι σωστό να διοικείς ένα κόμμα σαν μονοπρόσωπη ΙΚΕ»

«Η επιστολή μας δεν αποτελεί υπονόμευση», ανέφερε ο πρώην αναπληρωτής Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός, Γιώργος Βασιλειάδης για το κείμενο των «87».
«Αιχμές» Βασιλειάδη κατά Κασσελάκη: «Δεν είναι σωστό να διοικείς ένα κόμμα σαν μονοπρόσωπη ΙΚΕ»
EUROKINISSI.
1'

«Τα κόμματα της δημοκρατικής παράταξης κουβεντιάζουν και οι ηγεσίες έχουν την ευθύνη να συνθέτουν και να πετυχαίνουν συναινέσεις. Δεν ξέρω τι έχει ο κ. Κασσελάκης στο μυαλό του. Η υπερπροβολή της προσωπικής ζωής είναι ένα ζήτημα και πρέπει να το συζητήσουμε», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο πρώην αναπληρωτής Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός, Γιώργος Βασιλειάδης, μιλώντας σήμερα (02/07) στο MEGA για τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Τέθηκαν πολιτικοί προβληματισμοί για το πώς πορευόμαστε σε μία περίοδο που ήρθαν ηχηρά μηνύματα από τον λαό μέσω της αποχής και των ποσοστών που πήραν τα κόμματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατόρθωσε να καρπωθεί κάτι από τη φθορά της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση οιαδήποτε υπονόμευση όταν κάποιος ζητάει να συζητηθούν θέματα στο εσωτερικό του κόμματος, αλλιώς κυνηγάμε φαντάσματα. Όποιος έχει διαβάσει την επιστολή των “87”, εμείς θέτουμε πολιτικά ζητήματα», τόνισε εν συνεχεία.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή