ΠΑΣΟΚ – Μιλένα Αποστολάκη: «Νιώθω έτοιμη για Πρωθυπουργός»

Δήλωση – «βόμβα» της υποψήφιας για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη.
EUROKINISSI.

Μετά τους Νίκο Ανδρουλάκη, Χάρη Δούκα και Παύλο Γερουλάνο που ανακοίνωσαν την Κυριακή (30/06) ότι θα διεκδικήσουν την ηγεσία του κόμματος, εχθές (01/07) γνωστοποίησαν ότι «κατεβαίνουν» στις εσωκομματικές κάλπες –την 6η Οκτωβρίου και τη 13η Οκτωβρίου, εφόσον χρειασθεί β’ γύρος– η Μιλένα Αποστολάκη και ο Μιχάλης Κατρίνης.

Σήμερα το πρωί (02/07), η Μιλένα Αποστολάκη δήλωσε έτοιμη να αναλάβει καθήκοντα Πρωθυπουργού, εφόσον επικρατήσει στις εκλογές, μιλώντας στο ACTION24.

«Νιώθω έτοιμη για μία τέτοια θέση και αυτό δεν είναι μία αλλαζονική λογική του τύπου “εγώ μπορώ καλύτερα”. Έχω μία κοινοβουλευτική εμπειρία, άρα είμαι μέσα στη Βουλή γιατί θεωρώ πως αυτό είναι ένα κομβικό ζήτημα. Το κέντρο των πολιτικών αντιπαράθεσεων είναι η Βουλή. Εκεί είναι η μάχη, εκεί είναι η μεγάλη μάχη πάνω στην οποία κρίνονται πολιτικά ζητήματα, αλλά και η ετοιμότητα και η καταλληλότητα.

Νιώθω ότι ο επόμενος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας, ως προς το μήνυμα και την ελπίδα που γεννά. Θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να υπηρετήσω αυτό τον στόχο της ετοιμότητας», υπογράμμισε ακόμη.

Σχετικές ειδήσεις