Νάντια Γιαννακοπούλου: «Θέλω να το κάνω my way - Ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε τη μεγαλύτερη στήριξη»

«Στην πολιτική μπήκα για να είμαι χρήσιμη, για να μπορώ να προσφέρω, όχι για να είμαι ευχάριστη και να μην δημιουργώ αντιπάθειες. Αυτό το έχω πληρώσει ακριβά», είπε μεταξύ άλλων η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου

Ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών για το ΠΑΣΟΚ είναι η Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία ενδέχεται να ανακοινώσει στο εγγύς μέλλον την υποψηφιότητά της για την προεδρία του κόμματος.

Σημειώνεται πως σε ομιλία της στη Κεντρική Επιτροπή, άφησε σοβαρότατες αιχμές κατά του Νίκου Ανδρουλάκη.

Σήμερα (02/07) η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 τόνισε «Δεν με κρατάει τίποτα, απλά ό,τι είναι να κάνω θέλω να το κάνω με τον τρόπου που εγώ πιστεύω και κρίνω ότι είναι ο πιο σωστός, ο πιο πολιτικός, άρα θα μου επιτρέψετε να ενεργώ όπως εγώ αντιλαμβάνομαι πολιτικά ότι πρέπει να τοποθετούμαι. Θέλω να το κάνω my way».

Συνεχίζοντας η Νάντια Γιαννακοπούλου είπε: «Στην πολιτική μπήκα για να είμαι χρήσιμη, για να μπορώ να προσφέρω, όχι για να είμαι ευχάριστη και να μην δημιουργώ αντιπάθειες. Αυτό το έχω πληρώσει ακριβά.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στον τωρινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, λέγοντας: «Υπήρχε ούριος άνεμος, υπήρχε ένας πρόεδρος ο οποίος ήταν απόλυτα αδιαμφισβήτητος και είχε τη μεγαλύτερη στήριξη που είχε ποτέ πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Είχαμε ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχία (σ.σ το αποτέλεσμα στις Ευρωεκλογές), ενώ είχαμε κάθε δυνατότητα να είχαμε κάτι πολύ δυνατότερο και καλύτερο. Ο ίδιος ο Πρόεδρος είχε θέσει ως στόχο τη δεύτερη θέση και την ισχυροποίηση του ποσοστού», δήλωσε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Ακόμη η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σχολίασε τις εσωκομματικές διαδικασίες αναφέροντας: «Θεωρώ ότι αυτό είναι το πιο υγιές για ένα κόμμα, θεωρώ ότι σφυρηλατεί ακόμη περισσότερο την ενότητα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το ΠΑΣΟΚ θα βγει πιο ενωμένο μέσα από αυτή τη διαδικασία, όπως έκανε πάντα ιστορικά και διαχρονικά».

Στη συνέχεια, η Νάντια Γιαννακοπούλου στάθηκε και στους υπόλοιπους υποψηφίους τονίζοντας: «Ο κάθε υποψήφιος θα εκφράσει τις δικές του θέσεις και τις δικές του προτάσεις. Θεωρώ ότι όλες οι υποψηφιότητες έχουν κάτι να προσφέρουν. Όλες οι υποψηφιότητες είναι πλούτος. Ο κόσμος πρέπει να προσκληθεί και να γοητευτεί για να συμμετέχει σε αυτή τη διαδικασία, να θεωρήσει ότι τον αφορά. Δεν το κάνουμε για ένα πλασάρισμα μεταξύ μας αλλά για να απαντήσουμε στο τι αφορά τα μεσαία στρώματα τα οποία κάθε ημέρα φτωχοποιούνται».