Γεωργιάδης: «Θα ήταν υβριστικό να σχολιάζω τις απόψεις Καραμανλή - Σαμαρά»

Τους «κεραυνούς» Σαμαρά - Καραμανλή κατά τις χθεσινές τους ομιλίες στο Πολεμικό Μουσείο, αλλά και την αμηχανία που προκάλεσαν στο Μαξίμου, απέφυγε να σχολιάσει ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Παγίως, λέω πάντα το ίδιο: Θα ήταν αλαζονικό και υβριστικό εκ μέρους μου να σχολιάσω τις δηλώσεις ή τις απόψεις του Καραμανλή και του Σαμαρά γιατί και οι δύο τιμήθηκαν από την παράταξή μας με την εκλογή τους στην προεδρία του κόμματος και από τον ελληνικό λαό, εκλεγόμενοι πρωθυπουργοί. Εχουν ελευθερία λόγου και μπορούν να λένε τις απόψεις τους. Δεν σχολιάζω ποτέ», εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών έβλαψε πολιτικά τη ΝΔ»

Μάλιστα, ο υπουργός επανέλαβε την άποψή του ότι «το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών έβλαψε πολιτικά τη Νέα Δημοκρατία», στο πλαίσιο όμως γενικής συζήτησης και όχι σχολιασμού των δηλώσεων του Αντώνη Σαμαρά.

Τέλος, ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε «άκαιρη» τη συζήτηση σχετικά με το αν η Νέα Δημοκρατία έλαβε το μήνυμα των ευρωεκλογών και τόνισε ότι η Ελλάδα έχει σταθερή, εκλεγμένη κυβέρνηση η οποία – αν στα επόμενα τρία χρόνια θητείας λύσει τα προβλήματα των ανθρώπων – δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».