Αντώνης Σαμαράς: Ενόχληση αλλά κανένα θέμα διαγραφής από τη ΝΔ - Δεν υπάρχει σενάριο για νέο κόμμα

Ενόχληση αλλά κανένα θέμα διαγραφής του Αντώνη Σαμαρά, σχολιάζουν από την κυβέρνηση - Δεν ισχύουν τα σενάρια για ίδρυση νέου κομμάτος.
Αντώνης Σαμαράς: Ενόχληση αλλά κανένα θέμα διαγραφής από τη ΝΔ - Δεν υπάρχει σενάριο για νέο κόμμα
1'

Δεν τίθεται θέμα διαγραφής του Αντώνη Σαμαρά από τη Νέα Δημοκρατία έπειτα από τους μύδρους που εξαπέλυσε ο πρώην πρωθυπουργός κατά της κυβέρνησης το βράδυ της Δευτέρας, στην εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, από το Μέγαρου Μαξίμου διαμηνύεται πως δεν υπάρχει καμία σκέψη για διαγραφή του βουλευτή από του κόμμα, ωστόσο είναι σαφές πως οι δηλώσεις προκάλεσαν ενόχληση.

Υπενθυμίζεται ότι κυβερνητικές πηγές ανέφεραν στο Newsbomb.gr στον απόηχο των «εκρητικών» δηλώσεων του Αντώνη Σαμαρά ότι «δεν σχολιάζουμε δηλώσεις ή ομιλίες πρώην πρωθυπουργών».

Διαψεύδονται τα σενάρια για δεξιό κόμμα από τον Σαμαρά

Σύμφωνα με το Mega η φράση του πρώην προέδρου της ΝΔ και πρώην πρωθυπυοργού «Ποιος πολιτικές συμμαχίες θα συνάψει η ΝΔ αν χρειαστεί και με ποιους και σε ποια κατεύθυνση» χτύπησε «καμπανάκια».

Κάποιοι ερμήνευσαν την τοποθέτηση αυτή ως προδιάθεση για νέο κόμμα, που θα κινειται στο δεξιό χώρο.

Ωστόσο σύμφωνα με το MEGA τα σενάρια αυτά διαψεύστηκαν.

Πάντως εκτιμάται ότι η χθεσινή φράση του κ. Σαμαρά είχε να κάνει με την πολιτική ανάλυση σύμφωνα με την οποία με τον εκλογικό νόμο δύσκολο να πιάσει αυτοδυναμία η ΝΔ, οπότε θα χρειαστεί συμμαχίες.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή