Αισχρά υπονοούμενα Κασσελάκη για Τσίπρα: Σχέση αμιγώς πολιτική, θα ήμουν υποψήφιος απέναντί του

Στέφανος Κασσελάκης: Εκτενής αναφορά και απαντήσεις για την σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα 
Αισχρά υπονοούμενα Κασσελάκη για Τσίπρα: Σχέση αμιγώς πολιτική, θα ήμουν υποψήφιος απέναντί του
EUROKINISSI
2'

Νέα επίθεση με υπονοούμενα για τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στον Alpha.

Στην πρώτη του συνέντευξη έπειτα από την επιστροφή του από τις ΗΠΑ ερωτήθηκε για την ανάρτησή του και την αναφορά στον πρώην πρόεδρο του κόμματος.

Με αλαζονικό ύφος και χωρίς καμία δόση αυτοκριτικής άφησε αισχρά υπονοούμενα για τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως και ο ίδιος έλειπε στο εξωτερικό, αλλά με e-banking έκανε τη δωρεά του. Υπενθυμίζεται πως κύκλοι του Στέφανου Κασσελάκη είχαν στοχοποιήσει αναίσχυντα τον κ .Τσίπρα μετά το email που εστάλη στα μέλη του κόμματος, όταν προέκυψε το θέμα με την "Αυγή".

Ειδικά για το ζήτημα της εφημερίδας ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλυψε ότι είχαν εμπλακεί στα οικονομικά της εκδοτικά συμφέροντα.

«Απ' ότι γνωρίζω δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα με μαύρα στον ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει να ρωτήσετε τον πρώην οικονομικό διευθυντή. Δεν ήμουν εκεί. Αυτό που ξέρω είναι ότι υπήρχε μία σύμβαση για την ΑΥΓΗ με ανταγωνιστικά μιντιακά συμφέροντα για περίπου ενα εκατ. ευρώ, που διατήρησε την Αυγή στη ζωή. Άρα λοιπόν η ιδέα ότι η δημοσιογραφία τελειώνει με την κατάργηση του έντυπου είναι λάθος», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης ο κ. Κασσελάκης δήλωσε ότι τιμάει το κυβερνητικό έργο της περιόδου Τσίπρα, αλλά θα κατέβαινε υποψήφιος απέναντί του για το κόμμα, αν και διευκρίνισε πως δεν υπάρχει νέος ορίζοντας εκλογών.

Συγκεκριμένα είπε:

«Δουλέψαμε σκληρά για τον Αλέξη Τσίπρα και όχι για το ΠΑΣΟΚ»

«Με τον Αλέξη Τσίπρα χρειαζόμαστε μια ξεκάθαρη δέσμευση ο ένας προς τον άλλον, πως δεν θα αναλωθεί σε παράπλευρες συζητήσεις»

«Κι εγώ στο εξωτερικό ήμουν αλλά δυο λεπτά πήρε κάνω τη δωρεά με e-banking»

«Το κυβερνητικό του έργο είναι παρα πολύ καλό, το τιμώ , είναι παρακαταθήκη, και συγχρόνως πιστεύω ότι το κόμμα που παρέλαβα είχε παθογένειες και τρύπες»

Κατά τα λοιπά, σοβαρές καταγγελίες περί μαύρου χρήματος έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Μου πρότειναν μαύρο χρήμα για τον ΣΥΡΙΖΑ , αλλά δεν μου έφερε κανείς σακούλα», τόνισε. «Αναφέρομαι στις επιλογές που μου πρότειναν», είπε σε άλλο σημείο για τα περί «μαύρου χρήματος».

«Από ό,τι γνωρίζω δεν υπήρχε τέτοιο ζήτημα αλλά πρέπει να μιλήσετε στον γενικό οικονομικό διευθυντή», ανέφερε μιλώντας στον Alpha ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Για το «μαύρο χρήμα» και την σχετική ανάρτησή του είπε: «Ένας νέος άνθρωπος έξω από το σύστημα λέει αυτές τις λέξεις και γίνεται πανικός στο σύστημα, λες και δεν ξέρουμε σε ποια χώρα ζούμε» . Ζήτησε εκ νέου να ελεγχθούν τα χρέη της ΝΔ και πώς γίνεται η ρύθμιση.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή