Δημήτρης Καιρίδης: «Ανάρμοστες συμπεριφορές δεν γίνονται δεκτές»

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου καταδίκασε το περιστατικό ξυλοδαρμού

Ο Δημήτρης Καιρίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» καταδικάζοντας το περιστατικό ξυλοδαρμού στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» από τον Λευτέρη Αυγενάκη προς εργαζόμενο.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου ανέφερε χαρακτηριστικά πως «τέτοιες ανάρμοστες συμπεριφορές δεν γίνονται δεκτές».

Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή και όπως καταγγέλουν οι εργαζόμενοι της ΟΣΕΥΠΕ (Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες των Αεροδρομίων) και επιβεβαιώνουν αυτόπτες μάρτυρες ξεκίνησε όταν ο πρώην υπουργός μπέρδεψε τις πύλες, με αποτέλεσμα να κλείσει η πτήση.

Είχαν προηγηθεί τρεις αναγγελίες με το ονοματεπώνυμο του πρώην υπουργού, χωρίς ο ίδιος να εμφανιστεί, σύμφωνα με την οποία εμπλέκεται πρώην υπουργός της κυβέρνησης σε περιστατικό βιαιοπραγίας σε βάρος υπαλλήλου εδάφους γνωστής αεροπορικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η Ομοσπονδία, πρόκειται για ένα επεισόδιο που διαδραματίστηκε πριν από λίγα 24ωρα, με πρωταγωνιστή πρώην υπουργό και θύμα της καταγγελλόμενης βιαιοπραγίας μέλος του προσωπικού του αεροδρομίου που βρισκόταν στην πύλη εξόδου.